Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, October 28, 2009

SURVEY LAGI LAGI~!!

1. how are you?
like usual

2. who was the last person you hugged?
ky

3. look to your left, what do you see?
windows

4. where do you like to be the most?
my secret place ^_^

5. whats your fave film?
Narnia

6. what does the last person you commented on myspace mean to you?
frens

7. what did you last laugh about?
KY anta msg yg same..muahahaha..

8. where was your default took?
default mane..?ms or facebook..? =.=

9. whats the first thing you look for in a girl/guy?
honesty

10. if your still in school, whats your fave lesson?
physic

11. what do you work as / want to work as?
for now i'm a student..i want to work as pilot if can..muahahahaha..

12. do you play video games? if so, which is your fave game?
aah..Guitar Heroes 3 n Hack.G.U

13. who never fails to make you laugh?
KY

14. what are you listening to right now?
nothing~

15. who did you last have a sleepover with?
=.=

16. i bet you miss someone, who?!
tak payah bet2..mmg pwon..KY laa..

17. are you happy with your life right now?
50-50

18. why did you last get upset?
emmmmm..backstabbers..

19. who was the last person you texted?
KY

20. who do you live with?
alone~

21. do you like living with them?
=.= alone laaa..adessss..

22. whats your mood right now on myspace?
tak bukak pwon ms..

24. did you realise that there was no 23?
aahh..ahahaha..kau mmg bodo..

25. what does your profile song mean to you?
nothing~

26. who did you last shout at and why?
tak de kot..ntah~

27. are you normally a happy person?
normally yes..but depends on who is around me..

28. what was the last thing you went to see in the movies and with who?
Gamers..with KY

29. whats your fave food?
Nasi Goreng Kampung tak nak sayur~heheheheh..

30. are you in love?
aa

31. do you remember how you was 3 years ago?
its suks~!!

32. if so, does it make you cringe?
=.= mende cringe tu..?muahahaha..

33. if you could be with someone right now, who would it be?
KY for sure

34. do you have any blogs on your myspace?
tak dak..dulu ade skrg tak de dah..

35. whats your fave thing in your room?
my ps2..hehehehe..

36. is this quiz boring you?
agak ar..tak mencabar langsung..

37. if you had one wish, what would you wish for?
i wish dat i could have KY back.. =(

38. when was the last time you lied?
baru jer tadi..aku cakap aku bz tak leh on RAN..muahahahha..

39. are your lips chapped?
nie mende nie..?

40. any last words?
aku lapaaaaaaaaaaaaaaa~

SURVEY LAGIK~!!

1) Single, Taken, Naked, or Flirty
Single of cos..huhuhuhu

2) Are you happy with that?
nope.. =(

3) Would you kiss your ex?
yes..miss her so much..

4) Have you ever had your heart broken?
ahhh..banyak kali..dah fedup dah..

5) Do you believe that there are certain circumstances where cheating is oK?
nah amek nie FUCK..

7) Have you ever talked about marriage with another person?
nope..

8) Do you want children?
yes~

9) How Many?
4

10.) Would you consider adoption?
depends on situation..

11) If someone liked you right now, would you want them to tell you?
if die kasi tau pwon jawapan aku..GET LOST~!!

12) Do you want someone you can't have?
can't have..?emmmm..

13) Have you fallen in love?
trice..

14) Do you believe in celebrating anniversaries?
lol..celebrate anniversaries kan merapatkan lagi hubungan.. =.=

15) Do you believe that you can change for someone?
yes!!

16.) Is it a good day?
bile..?

17) Have you ever broken a heart before?
penah but almost of the time aku yg kene.. =(

18) Does your ex still have feelings for you?
entah laa..no komen..

19) Do you still have feelings for them?
for them..?KY the only person in my life..so jgn gunekan perkataan "THEM" =.=

20) Do you believe in long distance relationships?
tak~yg dekat pwon dah kelaut nie lagi yg mmg dah kelaut..

SURVEY~~~!!

THOSE WERE THE DAYS~



aku rindu saat2 macam nie..gather 1 family..snap pic..emmmm..tp skrg..dah tak de dah..gambar nie amek time raye..time tuu aku form 5..emmm..time tu sume gather kat umah atok..gambar nie kat umah aku aku..tp skrg..dah tak de dah..raye sume buat hal masing2..dah tak de gather2 cam nie dah..aku rindu sangat time2 cam nie..aku asyik tringatkan atok aku..adooooii..kat bawah nie ade gambar2 atok aku..aku simpan gambar2 atok aku..wuuuu..atok i miss u~


i love n miss u so much atok!!!

T_T

Saturday, October 24, 2009

I NEED YOU IN MY LIFE~

i just can say i'm sorry..and i rilly2 need u in my life..i rilly fucking love u~dis songs for u~ T_T

Friday, October 23, 2009

LUKA LAMA BERDARAH KEMBALI~

emmmm..sape yg rapat ngn aku diorg tau aku sakit ape..and bende nie dari last year lagi..and certain2 org jer tau..and skrg..dah start balik sakit2..adessss..and guys..sorry2 sbb hilang utk 5 bulan last year..bkn aku tak nak kasi tau tp just tak nak korg risau..and skrg..aku dah tak tau nak buat ape..kalau korg tau..aku nie jenis yg malas makan ubat..hahahahha..family doc aku pwon cakap..siap kene marah lagi..soh aku makan ubat..hahahahhaha..die ade tanye aku..ade prob ke semenjak kebelakangan nie..?and aku ade amek ke "bende2" yg aku amek dlu..hehehehe..for sure ar aku kelentong die..jawapan senang..TAK..hahahahaha..zaman kegelapan aku dah macam nak start balik jer..dgn prob bertambah tiap2 hari..tp die dah syak dah..die cakap aku nie stress bnyk..adesss..bende tuu bukan boleh elak..kalo boleh elak aku dah elak..hahahaha..tp nak buat cam ner..follow the flow~muahahahah~nak mati tetap mati kan..so enjoy~!!

IN MEMORIES~

emmm..pejam celik pejam celik dah 2 taon dah atok aku tak de..even dah 2 taon tapi aku rase cam baru jer..tp yg betol2 buat kan aku cam fuckup ngn diri aku sndri sbb taon nie aku tak g pwon ziarah kubur atok aku..emmmm..entah laaa..aku cam boleh terlupe nak ziarah sbb bz sangat dgn life aku..adehhhhh..atok..zhaf mintak maaf sbb tak ziarah kubur atok..zhaf rindu atok sgt2..zhaf rindu time atok ajak joging kat tasik..zhaf rindu atok ajak g JJ maluri g shopping beli sushi..hahahah..atok suke sgt makan sushi..emmmm..zhaf rindu everything pasal atok..kenape laa atok pegi dulu..?atok pwon blom sempat tgk zhaf berjaye kan..?kenape..?emmm..asal aku tringat jer mesti aku nages sorg2..sblom aku kuar umah aku dok sorg2 aku kenang balik saat2 aku n atok aku..atok..may god bless u..Al-Fatihah~
You are my fuckin friend...
And I hope u know thats fuckin true...
No matter what the fuck happens...
I will stand the fuck by u...
I will fuckin be there for u...
When ever the fuck u need me...
To lend a fuckin hand....
To do a fuckin good deed...
So fuckin call on me....
Whenever the fuck u need me...
Fuck, i will always be there...
Even to the bitter fuckin end...

F.U.C.K STANDS FOR

(F)RIEND

(U)

(C)AN

(K)EEP

SO PROMISE ME WE'LL F.U.C.K FOREVER!!!!!!

Thursday, October 22, 2009

ADOOIII~

adesss..hari nie seb baik laa tak masok bawah lori..emmmm..dah laaa ujan lebat..seb baik aku sempat tolak blakang lori tu and tgn aku jer yg injured..hahahahahha..kambeng tol..nie sume nak g MARA laaa nie g amik check..hahahahaha..tp ok laa aku still hidup..and aku tak harap kan pwon aku hidup sbnrnye..sbb aku hari2 asyik pikir pasal die jer..emmmmmmmmmm..ahh malas citer..kusut..END

Wednesday, October 21, 2009

MEH TABUH PENDAPAT KAT SINI~

pade tarikh 20 Oct mase 01:12..die msg aku die tanye..what you want me to do..korg leh tolong tak..?tolong jawab soklan die nie..aku tak tau nak cakap ape lagi..korg tolong ar ehh..

Monday, October 19, 2009

NIE BUANG TABIAT NAMENYER~ XD

nie sebenarnye aku buat survey ddekat facebook nyer application..tak tau laa betol ke tak..korg sndri nilai ar..wkwkwkwkwkw..


1.What do you need most in a relationship?

Comfort & Physical

You have a certain innocence about you.You want the simple things in life. You love hugs,kisses, and being in the arms of the person you love. You want to feel protected,loved, and adored. You like your lover to initiate the first move and on some occasions you like a little aggressiveness but for the most part you need physical affection in order to maintain happy relationship.


2.What is your personality?

Bubbly and exciting

You are buble and exciting, you love being around people. You are normally found running around the mall with a group of friends.Some people look up to you.


3.What Naruto Charcter are you?

Sakura

You are determind to get the one you love you never give up you are clumsy and a very fun person but dont let your anger get the best of you!


4.how loveable r u??

In between

This is a good thing.You are not too clingy or to mean you are a good lover.


5.Which Powerpuff Girls charactor are you? <3

Buttercup

You are tough and you won't let ANYONE question that! :D


p/s: dah ar aku tak larat buat survey nie..muahahahaaa..korg try2 laa ye..sajer jer isi mase lapang sambil tka buat ape2..

FUCKER~!!

asal pukimak sangat perangai die..?aaaa..kau laaaa..aku tau kau bace blog nie..aku tau everytime update kau bace blog nie..aku tak tau ape kau citer dekat adik kau smpai die boleh cakap "i'm not like u dare to take fren gf" wtf~!!weyh sape amek sape dari sape..?ape pukimak kau buat citer pon aku tak tau..aku ingat kau perfect tapi tak..memang betol laaa..setiap bende jadi ade sebab die..maybe god knows yang kau memang palat sebab tu Die pisah kan aku dengan kau..kau buat citer sane sini pasal aku boleh..?tapi bile aku just nak PENDAPAT dari kawan2 aku kau nak cakap "what they will think bout me"..?please laa fucker..mase kau dok citer2 pasal aku ade kau pikir WHAT THEY WILL THINK BOUT ME~!!ade..?!!!tak de..!!!haaa sekarang nie memang tak de tapis2 dah..kau nak sakit hati..kau nak nangis kepale butoh sume aku tak kesah..g mampos..asal lak aku nak kene jage hati kau sedangkan kau langsung tak penah nak jage hati aku..ahhhhh..sume nie aku jer yang bodo sebab sayang kan kau..aah..memang salah aku..and kau ingat satu jer..ape2 jadi lepas die..kau akan dipersalahkan..and dont worry..aku tak kan gado ngn kawan2 aku..kau nak citer kat sape2 pwon kau citer laaa..tak kesah..aku dah tak pedulik..at least aku tak cakap belakang..aku just tulis ape yang aku tak puas hati..nak bace kau bace laa..tak nak sudah..BUTOH~!!!!

Sunday, October 18, 2009

KEBENARAN~!!

the real truth at last..emmm..ntah laa..kusut2..aku tak sangke..mmbr yang aku pikir bestfren sanggup tikam aku dari belakang..mmg korg akan pikir..bodoh laa kalau pasal pompuan nak cakap mmbr tikam belakang but its real..aku sekali pwon tak penah nak citer buruk pasal die..tp die boleh citer buruk pasal aku dekat ex aku smpi die boleh fikir mintak clash ngn aku..wtf..aku penah buat taik ke ngn die..?asal die buat mcm nie kat aku..?aku tak tau same ade die betol2 kawan aku..selame nie aku anggap die kawan..bukan setakat kawan biase..kawan rapat..tp die boleh buat cam nie kat aku..?konon nyer die nak selamat kan minah tu laa dari aku..weyh kau kenal aku 1 taon weyh..kalau aku ckp aku serius aku serius..tp kau boleh citer zaman2 kegelapan aku kat die..tu DULU woooii~!!bkn skrg~!!aku tak tau ape bermain kat hati kau n pikiran kau..smpai kau sanggup buat aku mcm tu..entah laa..speechless bile aku tau bende nie..terus ilang mood..emm.. -END-

Saturday, October 17, 2009

PENDAPAT~

setelah sembang2 dgn kawan2 game aku..bkn kawan GAY ok..muahahahah..aku dpt 1 idea..memandangkan diorg pikir aku nie suke main pompuan..korg paham2 laa maksud MAIN tu ape..aku igt aku nak try laaa..muahahahaha..kalo yg tak paham MAIN tu ape itu bermaksud make love..wahahahah..sasau dah aku nie..ye ar..dari diorg dok tuduh2 bende salah..baik aku buat betol2..kan kan kan..?hehehhe..agak2 nye cam ne rase die ea..tak pe ar..nnt aku try carik..muahahaha..ape pendapat korg..ok ke tak ok..? dats all..wahahahaha..

p/s : aku dah sasau 2 hari tak tdo..sekian.. xD

BODOH~!!

aah..aku mmg bodo..aku dah slah anggap..aku igt chinese gurls are better then malay's..tp aku slah..due2 same jer..!!aku tak tau ar..even aku dah kene bnyk kali aku still letak 100% dalam relationship tp tak pernah dihargai..kenape ea..?adakah aku dicipta untuk dipermainkan..?perasaan yg dikurniakan nie juga untuk dipermainkan..?emmm..entah laa..aku tak tau asal relationship aku selalu cam nie..dulu mase aku betol2 dah give up..niat aku just nak jadi womanizer..mmbr aku cakap.."Zhaf..smpi bile nak cam nie..?kau tak leh lame2 cam nie cos 1 day nnt kau kene kawen Zhaf.."..aku ade pikir..tp bile aku dah serius nie yang aku dapat..?KEPERCAYAAN itu yg aku carik dlm hubungan..setelah diuji die mmg tak de bende tu..emm..susah ke nak percaye dekat org..?aku boleh asal die tak boleh..?die penah ckp yg die *****..aku leh terime die tp asal die tak leh terime aku..?emmm..dlm hidup aku..2 kali awek aku kapel ngn mmbr sndri..masok kali ke2 korg tau laa cam ner rase nyer kalau bende nie jadi kat korg ar..and 2 kali gak aku tolak ego aku pasal pompuan..ade org cakp..tak gune nanges pasal pompuan sbb bunge bukan sekuntum..aah mmg betol..tp CINTA..?kau igt cinta tu senang tukar ganti cam tu..?nak kapel ngn amoi nie pwon amek mase 2 taon untuk recover korg tau..?pastu tak sampai 1 bln tup tup jadi balik bende yg aku tak nak terjadi..maybe korg kaum wanita pikir..salah aku..and maybe sape2 yang tau sebab ape die clash ngn aku salah aku..tp aku nak tanye korg..kalau betol2 korg kenal aku..aku ade penah main ngn pantat pompuan..?(sorry kalo kasar)..ade tak..?tak penah weyh seumur idop aku..tp bile die tanye dekat korg ape jawapan korg bagi..?ade korg backup aku..?Fuck up laa weyh..and korg kalau kat tempat pompuan..patot tak korg tanye betol atau tak..?or u just joking..?mmg bende tu nampak cam "eh jantan nie nak pantat aku jer.."..tp sebalik nyer..?ade korg pikir pasal KEPERCAYAAN..?ade..?!!weyh kalau umor baru 12 taon aku leh maafkan..tp nie dah lepas 18..tp masing2 mcm tak reti nak pikir..emmm..kau dgn diorg same jer..BIAS..!!!tak de beze..mule2 aku igt kan kau lain dari yg lain..tp aku slah..and aku jugak salah sbb CINTA kan kau 100%..tp what goes around comes around.. -END-

OMG~!!

urghhhh..!ape aku dah buat nie..?!!emmm..patot ke aku suruh die jgn jmpe aku n jgn msg aku dah..emmm..aku betol2 biol skrg nie..adesss..asal life nie complicated..?tp if die tak jmpe tak de laa aku sakit hari tgk die ngn balak die..and balak die pon sure tak jeles..tp die..?aku tak tau ape yg bermain dlm hati die..susah nye nak jage hati org nie..tp hati aku..?cam pantat ah..!!aku rase cam nak end kan life aku ASAP..arghhh..!! -END-

Friday, October 16, 2009

TWISTED~!!

Urghhhh~!!!i'm twisted now..adooooooooooooooi..antare terus berkawan atau elak kan diri dari die..kalau korg betol2 kawan aku korg dah leh agak aku citer sal ape..sbb bab2 cam nie mmg akus ensitif siket..skrg nie..aku konpius..aku tak tau sama ada elak kan diri dari die atau pwon terus berkawan..nnt kalau aku elak kan diri cakap aku nie tak open minded laa ape laa..adessss..tp..setiap kali aku hangout jer mesti aku akan sakit hati..mcm smlm laa..dekat tmpt cc kawan aku keje a.k.a balak die skrg..aku g ar sane..lepak2..makan2..test2 pc..and then die nak dtg..aku alu2kan laa die dtg..tp ape yg berlaku..bile kawan2 lain yg dtg..die (kwn aku) leh lak cakap kuat2 "syg..syg b tak..?"..wtf~!!weyh kau tak penah pikir prasaan org sekeliling kau ker..?kau tak penah pikir yg dulu die ex aku..?mmg dulu die awek aku..tp die jadi ex aku bkn aku minx..and kau sbg kawan kau patot halang die mase die pkir bkn2 pasal aku..nie tak..kau lagi leh kapel ngn die..mmg aku tak de hak..tp if aku pikir2 balik..nie ke nilai seorg kawan..?emmm..aku tak tau laa kalau dari segi perkataan jer kawan tp dari segi pemikiran dan hati aku nie just a puppet jer bagi kau..setiap kali lepak je aku mesti sakit hati nyer..kompem..entah ar..aku malas pikir..FUCK!!!

Monday, October 12, 2009

AT LAST~!!! xD

akhirnye..aku dah terus terang kat die ape yang selame nie aku nak cakap kan..and tak laa aku asyik terfikir jer hari2..bile nak cakap bile nak cakap..muahahahh..and aku dah tau sebab ape die tinggal kan aku..hehehe..and pengajaran bagi aku jugak sebab bukan sume issue boleh buat main..tp yang aku pasti..aku akan tunggu die..biar laa lame mane sekali pwon..ahaks..bawah nie ade gambar die korg tgk ar..cute ^_^



I LOVE U
p/s : i'll wait for u and no matter what happens i still love u.. ^_^*V

2009

ehem2..tgh busan2 nie aku terfikir satu bende yang aku nak tulis..memandangkan taon 2009 dah nak berakhir dlm mase 2 bln jer lagi..so aku just nak semak balik azam aku untuk taon nie..heheheheh..berikut adalah senarai2nye.. xD

1st : berhenti merokok
status = hampir2 (huakahkahkah..hampir2 pwon sebab ade dorongan dari seseorang..ahaks..die laa inspirasi aku untuk berhenti merokok..sbb ape..?sbb aku syg die laa..huhuhuhu..)

2nd : dengar cakap mak bapak aku
status = berjaye!! (nak dibandingkan aku dulu dgn aku skrg lagi ok dari skrg..sbb dulu mmg tak dgr cakap langsung tp skrg ape diorg suh buat aku buat jer.. ^_^)

3rd : puase pebuh
status = 3 hari tinggal (JGN ditanye kenape..huakahkahkahkah)

4th : senang kan hati org sekeliling
status = berjaye!! (tiap2 taon azam nie mesti ade..so org keliling aku senang..biar aku merane tak pe janji org keliling happy.. (^_^)*V )

5th : amek lesen kerete
status = tak berjalan langsung (maybe sbb aku lagi suke naik moto dari kete kot..entah..cam malas jer nak g amek2 lesen nie..tp kete dah bawak dah..dah jauh dah merantau..wkwkwkwkw..lesen agung jer.. xD )

demikian laa azam2 aku untuk taon nie..gamak nye bnyk yg akan difowardkan ke taon depan..muahahahaha..nak buek cam no jang..tak dapek den sndri nak nolong diri den nie haaa..wkwkwkwkwk..ok laa..adiosss..

WTF!!!!!!!

hari nie hari paling kiwek aku rase..aku rushing balik KL from Terengganu..korg tau..aku rushing2 balik..belum sempat rehat belum sempat makan..aku terus gerak wangsa maju ss2 semate2 nak hangout dengan dak2 sini..nak lepak2..tp ape yang aku dapat..?aku datang..diorg nak balik..?WTF!!sesuai ngn tajuk kat atas..aku tak tau kenape aku nyer life selalu ade prob..kalau aku tau bende nie nak jadi aku hangout ngn mak aku jer kat ganu..tp kire ok gak laa..aku dpt jumpe and hangout dgn org yang aku syg..hehehhee..biar pwon die dah tak jadi awek aku tp aku still syg kat die..org cakp..even tak kapel pwon kite still boleh curah kan kasih sayang kite kat org tuu..huhuhu..kire puas hati jugak laa aku rushing2 and boleh lepak2 n sembang2 ngn die..ahaks..mcm2 kitorg sembang..and die nampak lawa sgt even aku tgk die penat jer..cam tak cukup tdo..bkn mcm..mmg tak ckup tdo pwon die tu..huakahkahkahkah..ok laa..ckup utk hari nie aku update blog aku nie..lain2 hari aku update lagi..adios.. xD

11 October

tarikh di atas adelah tarikh hari lahir aku..tp cam tak de jer taon nie..wish just from my family..my frens..?emmm..tak de..aku selalu fikir..i'm nobody to them..yah..its true..aku just dpt 2 wish..1st yg wish aku karyen..ex gf aku..2nd from sha..budak biol yang dah 3 taon aku kenal..huakahkahkah..family aku of cos laa..emmmm..entah laa..aku pwon tak tau ape nak citer lagi..dah laa hotlink tak kasi free call..cipet tol..baru nak call kawan2 aku kasi tau diorg hari nie besday aku dgn tujuan diorg wish aku..tp patot ke aku mintak wish sedang kan diorg sndri kene tau..emmmm..ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..!!kusut..!!kimak..!!!tp yang aku nak emo2 pwon aku tak tau kenape..emmm..dah laa..mls igt lagi pristiwa 11 oct..janji i still have my family.. ^_^

Friday, October 9, 2009

EHEM2

hehehe..terimas atas coment2 anda yang tak berape memberangsangkan..huakahkahkahkah..tp ok laa..at least ade gak org masok blog aku yang buruk nie..nak buat cam ner kalau dah tak ingat pass..bkn aku yang mintak tak nak igt tp dah mmg tak igt..muahahahaa..di atas kesempatan ini aku nak citer laa siket kejadian yang berlaku hari nie..emm..terase gak laa ape yang terjadi..tp nak buat cam ner..maybe die ade alasan die sendiri..hahahha..hari nie supose to be hari jadi mmbr aku..1st die call aku..then aku cakap laa soh dtg lepak makan..die datang mmg datang..tp datang jap..main game..then kitorg turun makan..biler dah turun makan tu die tak turun2 lagi..aku msg laa die..emmm..tp ape yang jadik..die turun die terus balik..tak kasi tau ape2 pwon..emmmm..niat di hati nie nak belanje kawan pada hari jadi die..tp die trus belah..emmm..kalau korg laa kat tempat aku..ape yang korg akan rase..tunggu bagai nak rak..die turun start moto trus belah..emmm..entah ar..malas aku nak pikir negative tp aku dah terpikir..maybe die penat kot..ade keje ker..ape ker..lantak ahh..nnt aku tanye ar die sndri..emmm..tu jer laa untuk hari nie..korg jgn ar mengharap aku update hari2 weyh..aku bz nie..wkwkwkwk..ok laaa..adios..

Thursday, October 8, 2009

T_T

emm..emmm..emmm..mengapa cinta ku selalu didusta..aiyoooo..fening pale aku..emm..citer die cam nie..aku ade kapel ngn chinese gurl nie..nak kete cun tip top meletop tu tak de laa..tp kire lawa gak laa..tu aku tak kisah lagi..tp yg aku tak paham..knpe perempuan selalu kasi kate2 manis tp kate2 tu tak tau nak percaye ke tak..aku pwon tak tau kat mane salah aku sebab die tak penah nak kasi tau..emmm...entah laa..kang kalo aku memainkan perasaan org kang aku lak kene..tp kenape aku perlu senang kan hati org lain sedangkan hati aku nie haishhh..tak tau nak cakap..skrg die kapel ngn member baik aku..hari2 aku tengok die..kalau aku nak cakap tak jeles tipu ar..tp..tp..tp..tp..tp..nak buat cam ner..tak kan aku nak gado2 ngn member baik aku..biar laa die bahagie dengan hidup die..tapi kali nie aku dah serik dah..malas nak pikir pasal pompuan..cinte tu sume tipu belake..emmmm...sekian..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates