Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, August 7, 2011

Puasa

assalamualaikum to all muslims and hye to all non-muslims. yah2 aku tau. agak lambat aku nak buat entry pasal puase nie. dah 7 ramadhan kan. org lain buat awal2 aku 7 ramadhan baru nak buat. like i care~ almaklumlah. student kan. bz siket. ngn final dah nak dekat. ngn line internet cam gampang. ngn laptop tak ade. so amat susah sekali bagi saye utk update blog nie. lari topik dah nie~ hoo. ramadhan datang lagi. and kali nie harap2 dapat laa manfaat ramadhan. tak banyak siket pon alhamdulillah. kan?

tapi aku sedih. mmg sedih. awal2 lagi dah tinggal 3 hari puase. bkn sngaje! aku demam panas yang amat. start awal puase. ari isnin tuh kire boleh go lagi ah. yela. batuk siket2. selsema siket2. pening siket2. sume siket laa citer die. sampai selase dah mcm nak mati dah. pegi clinic pembantu perubatan tuh cakap "ouh nie biase jer. kurang kan makan berminyak n pedas. makan ubat ekot time" and bende yg buat aku terfikir. makan berminyak kene kurang kan. how? bubur? igt kat rumah ke? hahaha! kalau kat rumah tuh boleh ah suruh ibuku tersayang buatkan. wink2~ kat sini? hampeh. and ubat makan on time? ubat~ urghh! takpe2. nnt aku ganting balik puase aku. like duhh~

bulan ramadhan nie aku nampak laa nur2 kasih yg datang kat umat islam. lagi2 kaum hawa. yg tak bertudung dah bertudung. alhamdulillah~ yg mulut cam longkang senyap siket. segilintir jer~ and uwais PENUH! sampaikan tarawih pon org sembahyang kat luar2. indahnye. but still lagi ade manusia2 yg emm~ not change. sendiri paham laa yee. ok maybe korg nak cakap ape gune brubah bile time ramadhan jer kan? at least diorg berubah dari tak langsung. and kite doakan semoga perubahan yg diorg buat kekal. kan tu lagi bagos.

so aku tak tau nak coretkan ape lagi nie. idea tak ade. otak tepu habes. still demam lagi nih. ish! sampai sini jer laa kot. nnt aku ade mase aku update lagi ye. tataaa. carik bahan jap~


0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates