Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, July 19, 2011

maxis , digi n celcom

hye there to all of you. sementare aku godek2 and update iPhone aku nie aku skodeng2 laa pic org. bace isu semase yg dah lepas2. yela. duduk dekat jengka kan. ape jer yg aku tau. so aku try tgk2 balik. at the same time aku skodeng laa profile2 org. aku nie kire stalker terhebat gak ah. bwahahaha! so beware.

stalking after stalking i found this fella. she is superb hot and sexy. and the thing is about this girl. her friends most of them using this mafia nickname. hahahah! contoh , Fuad Dragon , Abg Merah and many more. and ade kawan die sorg nie amek gambar sambil bukak "buah". i dont know why they call it "buah" but everyone know even though budak skolah.

ok dats not the point i write this post. korg igt filem KL Gengster yg jualan tiket mencecah 12Juta? sampai kan surat khabar gelar "Yusoff is a 6million man , Shamsul is a12million guy". yes, citer tuh. yg ayat die sume gempak2 and best2 belake. dah jadi cam virus dah. aku n kawan2 aku dok pakai hari2. hahahah!

ok i admit it. citer tuh mmg tak cover ape pon yg diorg cakap. termasok lah panggilan yg selalu this NGO use and claim it is the NGO's secrete. ouh please. itu bukan rahsia lagi kot. tgk kat facebook jer sudah. gambar pgg samurai. tgn dok buat symbol2 atau dikenali sebagai "buah". and the worst part is budak skolah pon tau bende nie. it is better for u guys hukum ahli2 sendiri dari menunding jari dekat org. sbb kalau ahli2 sendiri yg tak bongkak dan menunjuk2 dekat public org lain tak akan tau. kan? =)

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates