Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, July 18, 2011

Liverpool vs Malaysia ( 6 - 3 )

hee. i'm back.saje jer bakar lebih fans liverpool. 3 doh malaysia dapat sumbat. hahaha. chill ok. for fun jer. btw,tujuan sebenar aku nak post update kat blog nie bukan pasal malaysia dapat sumbat 3 gol mase lawan liverpool dan menampakkan liverpool nie lemah (bakar skali lagi) tapi aku nak post pasal stupidity this person.die nak kate kawan tuh tak lah. tapi facebook's friend. u guys get it kan? the different between real friends and facebook's friends. so malas bebel banyak2. let the picture do the talking. =)
ok macam aku.aku nie fans of The Red Devils. and aku ade comment dalam tuh. Man Utd is my passion and Harimau Malaya is my soul. hahahaha. and ape yg die boleh reply "W.E.M.L". i think die tak ade ayat sePOWER ayat status die tuh yg die reply cam tuh and i dont rilly know what the fuck is that but perasaan aku ade mengatekan die tgh kutuk aku. and simple reply from me. ALP. hahahaha! sape tau tu tau ah. sape tak tau tu tanye aku in private. adios~

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates