Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, May 4, 2011

Obama VS Osama

skrg dunia tgh kucar kacir pasal kes Osama yg dah "meninggal". aku confuse. 1st care die mati. kejap kene bom. kejap kene tembak. kejap rentung. kejap tak rentung. kejap dah campak kat laut. kejap nak kebumi care Islam. WTF! Freemanson! Fuck you!

korg tau kan skrg nie media main kan peranan penting kat mane2 pon. so media nie dah jadi satu bende yg perlu. berita , hiburan dan mcm2 lagi. semua same jer. baik discovery channel or CNN dekat US atau pon tv3 dekat malaysia. semua FAKE story banyak dari TRUE story. diorg buat cerite yg tak ade jadi ade. yg salah jadi betol. yg fakta jadi auta. bullshit doh sume nie.

at first topik nie jadi hangat bile aku lepak ngn mmbr2 banturaz aku and sume dok citer sal osama. osama nie sebenarnye tak wujud pon. character yg direka khas utk merialisasikan NWO. korg penah nampak die live? eh gambar yg die mati pon edit ah. mane ade org mati tapi posisi mulut same mcm time die hidup. pffft! and tak ade sorg pon penah nampak die LIVE kan?

mcm sedare aku cakap. kalau kite amek duit USD20 3 keping. kite lipat. dekat situ ade tulis name OSAMA dgn gambar WTC yg runtuh kene langgar ngn kapal terbang tuh. and dalam microsoft words pon kalau ko tekan ctrl + (ade code die) akan kuar gambar WTC ngn kapal terbang. nie semua kebetulan ke? fikir laa sendiri.

and aku tgk youtube tadi bosan2. aku jumpe satu video nie yg mmg bile aku aku mcm terkejut tak tau nak cakap ape. speechless korg tau tak? seriously. Obama itu Osama. ade org citer Obama tu Islam. kalau die Islam so kire Islam khianat Islam? pergh. pale otak wa pening dah nie pikir. cube korg tgk video nie.




and believe it or not si Kenedy pon ade panggil Obama , Osama Bin Laden. kalau korg tgk youtube skrg. bnyak propaganda yg berlaku. video Osama tuh sume FAKE. CNBC buat kesilapan sbb tersebut pasal Illuminati/Freemanson. Presiden Iran cakap Osama bin Laden ade dekat Washington. kalau dah ade dekat sane sape lagi? haaa. pastu kejadian 9/11 diungkit balik. budak2 Illuminati jugak yg buat keje. bnyk ah. kalau nak fikir hanye otak yg berkemampuan jer boleh pikir psal bende2 nie. kalau tak korg kompem pening and confuse mcm aku.

senang kan pihak Freemanson nak capai NWO? pakai media jer. habes. satu dunia tertipu. aku rase la kan. Dr Rosmey pon Freemanson gak. sbb hari2 aku dok tgk gambar die dalam metro. and metro cakap filem tongok die tuh dpt kutipan 2 juta. cett. mane ade. hahaha! ok pasal Dr Rosmey tuh tak ade kaitan.

Sekian.

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates