Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, April 26, 2011

Versus

Versus means? sure u guys know rite what is versus mean. for those who dont know what versus is let me explain. versus is against. usually use in game or competition. kan? hahaha. tgk kamus ah korg. in another term of versus is in contrast with or as opposed to. so get it already rite?

oh ok2 dont get me wrong. i'm not going to tell you guys bout some competition or what. it is more about differentiation. yah. for the first time in my fucking life , suddenly i care what do i look like if i this and if i that. perghhh! x penah dibuat aku. most of the time hantam kromo jer. but now? yah , for some people who doesnt know me diorg tak tau aku mcm mane. lagi2 kalau duduk hostel. eh dari awal sem sampai dah nak abes sem wa tak penah gosok baju bhai! hahaha. gampang kan? haa tu laa aku. g class jgn cakap. dgn rambut sikat pakai tangan. baju tak gosok. kadang2 jer aku pakai kasot. langsung tak ade sasiah rupe diri. mmg dari dulu aku mcm ni. kalau kedut baju tuh kedut laa. g mati.

but lately aku terfikir akan penampilan aku. bukan nye pikir ape. just fikir penampilan mcm mane yg sesuai dgn aku. some people said that i look great with short and spiky hair. yah , dulu rambut aku mmg pendek and spiky and some said that i look great with medium long hair with cap and without cap. and ade plak yg cakap kalau aku pakai spec i look CUTE! pffffttt~ eh aku tak rabun kot nak pakai spec. hahaha. eh jgn salah paham. bukan spec hitam tuh. tuh org panggil shades *kalau x silap aku ah tapi nie spec spec. adehhh. susah nye nak explain. sendiri paham laaa.

so skrg nie persoalan die "Am I Look Good With or Without Cap , Short or Long hair?"

rilly need reader's opinion. *mcm laa reader(s) aku ramai. hampeh.




"medium long hair with cap"



"short and spiky hair"



"short skema hair"

so what do you think? =)

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates