Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Thursday, April 28, 2011

Jamban

Jamban stands for ape? tempat org buang air kan dlm bahase sopannye.. bahase kasar? tempat org lepaskan ape yg diorg tak nak.. hahaha.. cam sopan gak bunyi nye.. but the point is tuh 'tempat org lepaskan ape yg diorg tak nak'.. korg ade time korg rase cam 'eh cam jamban jer aku nie'.. ade tak ade tak?

i feel this kind of shit feeling almost every time.. terutame melibatkan kaum wanita.. yah.. pompuan.. biaselah.. diorg nie kalau ade masalah mmg suke meluahkan.. lagi2 kalau masalah pasal cintan cintun nie.. asal ade masalah cinta jer aku jadi mangse.. i don't wanna brag but this is real.. aku kalau masalah cintan cintun nie mmg pakar siket ah.. siket jer tak banyak.. so evertime diorg ade masalah diorg citer kat aku mintak pendapat aku.. tapi tuh laa.. time ade masalah jer.. time2 lain senyap..

ramai kawan2 pompuan aku cam nie.. time bosan and ade masalah jer baru nak carik aku ajak sembang.. kalau tak harapan ah.. tak ke mcm jamban tuh.. nak buang taik baru carik.. kalau tak mane nak carik.. maybe korg fikir 'at least diorg igt kat ko'.. eh kalau igt kat aku dgn care mcm nie aku lagi suke tak ade dalam igatan korg ah..

and semalam.. this gurl.. we chat bout something.. tak2.. aku bkn nak citer pasal die buat aku cam jamban.. just nak citer ape yg kitorg borakkan smlm.. borak punye borak die cakap die dah ade someone in her life.. ok.. then aku kuar kan laa ayat 'oh nampak nye xde can dah ah nak ngorat u'.. hahahaha.. cam bodo en aku.. kompem2 ah dah tak ade can.. then die cakap 'eh dulu bkn ke u yg xnak bla bla bla .. so i terime org yg nak kat i jer'.. ok die ade 10 markah kat situ.. btol ape yg die cakap.. and sejujur nye aku jatuh hati dekat die since awal lagi.. tapi tak brani cakap jer..

salah satu sebab aku tak brani nak cakap nie laa punce die.. JAMBAN.. eh korg igt senang ke nak buang perasaan takot nie? susah doh.. and after all that i've been through lagi ah tambah2 aku nye takot nak luah kan perasaan sebenar aku dekat pompuan.. bak kate org tue2 kan.. pengalaman mengajar kite erti kehidupan.. pengalaman juge mendewasakan kite dan buat kite lebih berhati2.. so aku bukan jenis hantam kormo jer.. aku tgk gak attitude die sume.. she is a nice person.. lawa? jgn cakap ah.. baik? lagi ah jgn cakap.. but the problem is die x pnah jujur atau dgn kate lain berterus terang dgn aku.. care die pon mcm nak ngelak jer.. sms tak penah nak reply.. call? lagi ah..

nie yg buat aku takot nak in serious relationship.. yah.. all my frens yg tau aku ade ability nie.. hahaha.. cam poyo jer en ayat.. ability bagi motivasi pasal cintan cintun nie laa.. diorg selalu cakap.. aku nie kalau cakap pasal cinta bukan main lagi hebat.. selesaikan masalah cinta org bagi nasihat bagai.. tapi diri sendiri hampeh.. ye ah nak buat cam mane.. kaum korg jugak ah yg buat kan aku jadi mcm nie.. bkn aku yg mintak.. kalau aku nie nak jadi jahat boleh jer.. sbb ayat2 yg aku pakai dekat kaum wanita bkn jer boleh gelar menanam tebu ditepi bibir tapi dah ade kilang gule kat tepi bibir.. tapi kelebihan yg Die bagi tak baik disalah gunekan.. btol tak?

so kesimpulan nye di sini.. ingin saye mengatekan bahawe.. nak buat macam mane kan.. life must go on.. so harungi jer laa hari2 yg kadang2 tak selalu cerah.. cakap sal cerah.. panas doh skrg!! =)

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates