Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, April 25, 2011

Into G !!

I'm into G now!! hahaha.. mcm style en.. G tuh dah mcm satu alphabet yg famous antare alphabet2 yg lain.. G6 laa.. G-Force laa.. mcm2 G lagi ah.. eh btw G-Force diorg cute.. and aku tak sangke last2 skali yg mole tuh yg jahat.. hampeh.. aku trase cam nak bela guinea-pig plak..

ehem2.. back to the main frame of this story.. ok semenjak aku duduk dekat hostel nie bosan yg teramat lah sangat.. so i take the opportunity to borrow my lil bro's guitar.. padahal die mmg pakai gitar tuh kat hostel die.. hahaha.. citer die cam nie.. aku ade Bell presentation.. so kitorg buat musical drama.. and guess what?? i am the director and the script writer.. hoyeh2.. hahaha.. so aku pinjam laa guitar die and smpi dah nak abes sem aku tak bagi2 balik.. hee..

so nak dipendekkan citer.. aku secare tak langsung serius tentang gitar.. yes i'm into the G!! hahaha.. cam x kene lak.. ah pedulik.. and aku start playing every type of songs that i can play.. and i do some research about it.. basic knowledge pasal gitar jer tak cukup.. so aku star laa blaja ngn kawan2..

aku nak main gitar sampai laa aku boleh main mcm Ewan nie.. perghh wa cakap.. even die pakai delay effect and ++ tetap stylo.. wa cakap pas nie tak yah panggil DJ dah datang club.. panggil Ewan jer.. hahaha.. korg layan ah video yg aku upload nie.. kalau nak dengar lagi lagu2 die just search jer name die kat utube.. sure jumpe.. enjoy~ =)

video



style en? ^^v

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates