Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, April 26, 2011

Giankan Aksi

duduk Terengganu + Jengka = tak jadi ape. giler weyh. ko tau sampai aku tgk tv pon dah kuar muntah ijau. mmg xde bende nak buat pon sini. so aku amek keputusan nak turun KL 29 or 28 nie. bkn skadar turun saje. 1st May aku ade kenduri kawen. so org dah jemput kan. xkan xnk pegi kot. dah alang2 aku turun KL dan giankan aksi so ape lagi. peluang lepas gian ah. perghh!

tuuttttt. sebentar2. pemikiran 18sx++ sile buang. hahaha. aku sangap action muvee laa. tadi aku g laa dekat sini . so usha punye usha walah! banyak giler citer best2. Pirates Caribbean , Fast & Furious 5 , Kung Fu Panda. tuh utk bulan nie punye. bulan depan punye? jgn citer ah. rase cam nak carik cetak rompak jer. disebabkan aku nie jenis yg menjane ekonomi malaysia so aku tak suke cetak rompak. hahaha!

and ade filem yg aku look forward to watch. KL Gengster ngn Kongsi. due citer action malaysia yg tgk trailer jer dah mcm mat salleh nyer citer cume kurang letop2 sbb malaysia bajet tak besar nak beli C4. hahaha. tapi tu lah. entah ade mase ke entah tidak. wa target ANC kot. ANC tuh mende? xkan tu pon x tau. Anugerah Naib Chancellor. x main ah dekan2 nie. hahaha. moge2 laa dapat hendak nye. amin~ =)

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates