Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Thursday, April 28, 2011

Dota


u guys mesti dah tau mcm mane aku addicted dgn dota nie.. yah dulu before masok blaja.. hari2 dota.. boleh kate sehari tuh kalau miss rase gelisah die mcm haram.. klo tak main ngn dak2 Banturaz kat cc.. main kat rumah.. sbb bende nie kalau ko ade Garena ko boleh main online.. eh sorry ah der.. wa tak main laa dengan AI.. main asyik menang jer.. cam ne nak rase depression? hahaha..

so semenjak aku duduk ganu sampai laa aku habes blaja utk 1st sem.. iaitu beberape hari yg lepas.. aku mmg tak sentuh langsung dota.. nak dijadikan citer.. diorg dah ade hero baru bagai sume.. so mmg rase cam ko nie newbie baru main game nie.. giler ko.. aku dah lupe ape nak kene beli sume.. and aku pon dah tak tau ape function character tuh.. killer ke , supporter ke..

nak dipendekkan citer laa en.. sbb wa rase malas nak tulis panjang2.. wa tak ade mood.. 1st game it was sucks.. kill 0 , die 20 and assists 13.. perghh wa cakap sama lu.. giler super duper NOOB doh.. aku tak penah se'noob' itu kot.. giler ape mati sampai 20.. tak penah di buat aku.. adehhh.. tapi xpe.. tekanan perasaan tuh hilang bile 2nd game.. kill 5 , die 2 n assist 8.. terbaek.. play safe jer.. hahaha.. dah mcm iklan condom dah pakai ayat play safe.. tapi ape2 pon smlm enjoy.. terubat gian aku nak main dota..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates