Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, April 25, 2011

..........................

hye all.. actually aku tak tau nak tulis ape sebagai tajuk and pembuke kate.. hahaha.. lame en aku tak ngarot2 kat sini?? last post pon Nov 2010 skrg dah nak May 2011 dah.. agak laa.. semenjak duemenjak tak blogging nie aku rase otak aku beku sangat.. yeah.. as u know me.. majority problems yg aku ade tak sume aku luah kan kat org.. and kebnyakkan nye kat sini ah.. so for your info yg tak tau pape citer pasal aku and tak connect dgn aku through fb aku just nak bg tau korg yg skrg nie aku dah kembali bergelar sebagai seorang student.. and dah nak habes dah pon.. esok aku last final paper.. ouh ye lupe.. aku skrg study dekat UiTM taking Dip Mass Comm.. kat mane?? hahaha.. dalam malaysia nie ade satu jer campus yg ade Dip in Mass Comm.. so teke laa sendiri ea.. and now life aku better.. aku dah lupe kan dah ape yg Athirah Ahmad buat kat aku.. but not all.. maksud aku aku dah maafkan die buat kadang2 tuh datang gak peristiwe tuh dlm kpale otak aku.. ah senang citer aku dah boleh move on dah.. nak dibandingkan mcm dulu.. dok mengharap jer padahal aku tau die dah kene racun ngn mamat tuh (x perlu tau name die , rase cam jijik jer nak tulis) and sampai skrg aku percaye yg Tyra still igt bende tuh semua aku yg plan.. perghhh kalau nak citer balik aku rase tak cukup aku nak update nie.. hahaha!! and people always say "What goes around comes around".. karma kan tuh.. so i think both of them dah dapat balasan nye kot.. cos Tyra , die x pernah bertahan selame mane die bertahan ngn aku.. tukar bf mcm tukar baju.. and mamat tuh pulak.. hahaha.. satu jer yg aku boleh gambar kan tentang die.. klo kawen ngn die makan pasir.. so sendiri paham.. and me.. oyeah~ march forward baby!! new lifestyle.. new friends.. and same old me.. and now tak sabar nak tunggu habes semester iaitu esok.. and aku boleh blogging balik sbb adeq ku tercinta cakap bahawe internet dirumah ku sudah laju.. Unifi der.. mane tak laju.. so tak ade ah tekanan update blog.. ok dats it for now.. tunggu jer laa update baru.. daaa~ to Tyra the person i use to love.. take a good care of yourself.. pray for your happiness.. =)

2 kritikan:

Aida Faris said...

lalalalalalala.
amar sengal. haha.
jalan2 lawat blog yg sepi~

z h a f said...

sengal kau bilang.. hahaha.. boleh ah tahan siket2..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates