Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, September 8, 2010

raye raye raye..

alang2 dah balik KL of cos laa shopping sekali.. ramai kawan2 tanye.. asal tak nak shopping kat ganu terus jer.. kan senang.. yela.. senang mmg laa senang.. tapi die punye price 5 kali gande price dekat KL korg tau tak.. macam ade satu kemeja putih yg aku beli.. harge dekat KL rm20 jer.. sampai dekat ganu mmg sebijik pattern die rm95.. giler mahal.. ok ah tak nak citer banyak2.. aku nak biarkan gambr yg bercerite ape yg aku beli.. zasssss~

ni lah baju kemeje putih yg aku cakap kan tuh..

baju kemeja pink.. *wink2

sweater ke-3 from ROMP *i'm obsess with ROMP

baju hijo..

suar PS

suar ROMP




last but not least!!





baju raye kaler pink yg dibelikan oleh mak aku.. hahaha!!

majlis bukak puase Banturaz Community 2010


ini detik paling terbaek aku balik KL.. best giler kot.. tapi agak sebak jugak laa kan waktu tuh.. tuh nnt aku citer.. *wink2~

majlis bukak puase nie kitorg buat dekat kedai makan thai jer.. tak grand mane pon.. macam yg korg2 buat *kalau ade buat~ sume dekat hotel2.. nak yg grand jer.. tapi bagi kitorg sempoi jer.. asalkan tujuan dapat dicapai.. tujuan nye adalah nak bukak puase ramai and nak hangout ramai2.. yela.. bulan puase jer laa boleh kumpul cam nie.. kalau bulan lain.. bz laa keje laa kuku awek patah lah.. *hehehe!! so kitorg buat laa dekat kedai thai nie yg ade menyediakan hidangan buffet.. mmg terbaek ah!! *marvelous~ kehadiran tak semua boleh datang kan.. ade yg keje malam.. ade yg bukak puase ngn family sebab status kewangan tak memberangsangkan.. ade yg g shopping ngn family.. so 16 org jer yg dapat hadir majlis tuh.. ok laa tuh kan??

die punye lauk2 wa cakap sama lu.. perghhh!! sampai menangis2 makan.. *sob2~ serious.. aku tak tau laa mmg diorg nie pure thailand kan.. so dekat situ ade tomyam.. asam pedas.. sotong goreng tepung.. daging masak kicap.. and sayur ape ntah.. *aku tak suke sayur!! then air die ade 3 jenis.. air anggur , teh and air kosong.. and ade mcm2 jenis buah yg disediakan.. semua total rm25 satu kepale.. ok ah tuh.. kejadian aku menangis makan masakan diorg cam nie citer die.. aku nie dah lah kipas-susah-mati asam pedas.. aku fav mmg asam pedas.. terbaek kot.. so tanpe berfikir panjang aku tabur laa kuah asam pedas tuh sampai nak bajir dah pinggan aku.. then bile mkan.. baru 5 suap jer dah berpeluh2.. aku terus kan lagi.. nasi baru setengah aku dah giveup.. mmg pedas yg amat.. and then aku memakse diri aku sendiri untuk menghabeskan nasi aku.. *sob2~ mmg menangis ah aku kat situ tahan pedas.. *hahaha!! tapi terbaek bhai.. 5 batang rokok non-stop aku isap untuk hilangkan pedas tuh.. yela.. kan kalau teguk2 air kembung perut dah tak boleh nak sambung makan.. tak gitu?? kat bawah nie ade laa beberape pic yg aku snap pakai camera baru aku Canon 450D *wink2..

kalau hidup dalam tempurung..mmg jadi katak lah kau..

kejadian nie berlaku mase aku baru sampai Terengganu dari KL.. sampai pkol 5 pagi.. so dah sampai2 aku turun lah kan.. tak kan laa nak duduk dalam bus tuh.. aku tak tido sepanjang perjalanan.. so aku cam blur2 laa.. turun jer bus.. bakar rokok.. then aku duduk tunggu bapak aku datang amek.. so dalam penantian tuh ade satu kes nie yg buat kan aku nak gelak guling2 dekat station bus tuh *kalau tak blurr laa~

unknown :: lawa kasut.. mane beli??
aku :: KL (jawab dgn nada malas nak layan)
unknown :: ade ke kasot crocs pattern macam nie??
aku :: (lame jer aku pandang mamat tuh.. then aku tgk kasot aku.. dalam kepale otak aku "ade nampak cam crocs ker??") eh nie bukan crocs laa.. ni lacoste laa..
unknown :: oh yeke??tapi ade gambar buaye..
aku :: buaye crocs lain.. buaye lacoste lain..
unknown :: (aku rase die dah malu lalu die pon tukar topic) brape harge??
aku :: rm2xx.00
unknown :: (sambil mengganguk die salam aku) ok lah nak pegi sahur dulu..


hahahaha.. dah macam ape dah.. seb baek aku blur time tuh.. kalau tak mmg depan muke ko aku gelak kuat2.. jahatkan aku?? bwahahaha!! kat bawah nie aku serta kan gambar kasot "Crocs" aku.. hahahaha!! kelakar laa shyal!!

ni lah "Crocs" tuh.. mane tak pelik org tuh.. hahahaha!!

rindu serindu rindunya~

tajuk semestinye gempak.. tapi isi kandungan die hampeh.. *harharhar!!

rindu laa siot kat blog aku yg dah bersawang nie.. last entry pon 24 August.. skrg dah 8 September.. *duhhh~ giler lame aku tinggal kan blog aku.. siap tak sempat buat entry welcome dekat bulan September.. sorry ye bulan September sebab tak dapat buat welcome entry untuk ko.. *thee~

wahai cik blog.. sebenarnye bukan nye aku tak nak menulis dah dekat ko.. tapi ko paham2 jer laa.. kalau aku dah balik KL tuh 24/7 ade jer aktiviti aku nak buat.. sampai tido pon kekadang tak cukup.. *sighh~ tapi aku tak lupekan kau.. jgn risau.. nie kan aku dah start menulis balik.. *cettt!!

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates