Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, September 8, 2010

rindu serindu rindunya~

tajuk semestinye gempak.. tapi isi kandungan die hampeh.. *harharhar!!

rindu laa siot kat blog aku yg dah bersawang nie.. last entry pon 24 August.. skrg dah 8 September.. *duhhh~ giler lame aku tinggal kan blog aku.. siap tak sempat buat entry welcome dekat bulan September.. sorry ye bulan September sebab tak dapat buat welcome entry untuk ko.. *thee~

wahai cik blog.. sebenarnye bukan nye aku tak nak menulis dah dekat ko.. tapi ko paham2 jer laa.. kalau aku dah balik KL tuh 24/7 ade jer aktiviti aku nak buat.. sampai tido pon kekadang tak cukup.. *sighh~ tapi aku tak lupekan kau.. jgn risau.. nie kan aku dah start menulis balik.. *cettt!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates