Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, September 8, 2010

raye raye raye..

alang2 dah balik KL of cos laa shopping sekali.. ramai kawan2 tanye.. asal tak nak shopping kat ganu terus jer.. kan senang.. yela.. senang mmg laa senang.. tapi die punye price 5 kali gande price dekat KL korg tau tak.. macam ade satu kemeja putih yg aku beli.. harge dekat KL rm20 jer.. sampai dekat ganu mmg sebijik pattern die rm95.. giler mahal.. ok ah tak nak citer banyak2.. aku nak biarkan gambr yg bercerite ape yg aku beli.. zasssss~

ni lah baju kemeje putih yg aku cakap kan tuh..

baju kemeja pink.. *wink2

sweater ke-3 from ROMP *i'm obsess with ROMP

baju hijo..

suar PS

suar ROMP




last but not least!!





baju raye kaler pink yg dibelikan oleh mak aku.. hahaha!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates