Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, September 8, 2010

majlis bukak puase Banturaz Community 2010


ini detik paling terbaek aku balik KL.. best giler kot.. tapi agak sebak jugak laa kan waktu tuh.. tuh nnt aku citer.. *wink2~

majlis bukak puase nie kitorg buat dekat kedai makan thai jer.. tak grand mane pon.. macam yg korg2 buat *kalau ade buat~ sume dekat hotel2.. nak yg grand jer.. tapi bagi kitorg sempoi jer.. asalkan tujuan dapat dicapai.. tujuan nye adalah nak bukak puase ramai and nak hangout ramai2.. yela.. bulan puase jer laa boleh kumpul cam nie.. kalau bulan lain.. bz laa keje laa kuku awek patah lah.. *hehehe!! so kitorg buat laa dekat kedai thai nie yg ade menyediakan hidangan buffet.. mmg terbaek ah!! *marvelous~ kehadiran tak semua boleh datang kan.. ade yg keje malam.. ade yg bukak puase ngn family sebab status kewangan tak memberangsangkan.. ade yg g shopping ngn family.. so 16 org jer yg dapat hadir majlis tuh.. ok laa tuh kan??

die punye lauk2 wa cakap sama lu.. perghhh!! sampai menangis2 makan.. *sob2~ serious.. aku tak tau laa mmg diorg nie pure thailand kan.. so dekat situ ade tomyam.. asam pedas.. sotong goreng tepung.. daging masak kicap.. and sayur ape ntah.. *aku tak suke sayur!! then air die ade 3 jenis.. air anggur , teh and air kosong.. and ade mcm2 jenis buah yg disediakan.. semua total rm25 satu kepale.. ok ah tuh.. kejadian aku menangis makan masakan diorg cam nie citer die.. aku nie dah lah kipas-susah-mati asam pedas.. aku fav mmg asam pedas.. terbaek kot.. so tanpe berfikir panjang aku tabur laa kuah asam pedas tuh sampai nak bajir dah pinggan aku.. then bile mkan.. baru 5 suap jer dah berpeluh2.. aku terus kan lagi.. nasi baru setengah aku dah giveup.. mmg pedas yg amat.. and then aku memakse diri aku sendiri untuk menghabeskan nasi aku.. *sob2~ mmg menangis ah aku kat situ tahan pedas.. *hahaha!! tapi terbaek bhai.. 5 batang rokok non-stop aku isap untuk hilangkan pedas tuh.. yela.. kan kalau teguk2 air kembung perut dah tak boleh nak sambung makan.. tak gitu?? kat bawah nie ade laa beberape pic yg aku snap pakai camera baru aku Canon 450D *wink2..

2 kritikan:

AriLL said...

menurut saksi di tempat kejadian ..aku dengar kaw kena sound ngan baya jual perfume...btl ke?

z h a f said...

sound?? sound ape?? ngarut2 jer..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates