Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, September 8, 2010

kalau hidup dalam tempurung..mmg jadi katak lah kau..

kejadian nie berlaku mase aku baru sampai Terengganu dari KL.. sampai pkol 5 pagi.. so dah sampai2 aku turun lah kan.. tak kan laa nak duduk dalam bus tuh.. aku tak tido sepanjang perjalanan.. so aku cam blur2 laa.. turun jer bus.. bakar rokok.. then aku duduk tunggu bapak aku datang amek.. so dalam penantian tuh ade satu kes nie yg buat kan aku nak gelak guling2 dekat station bus tuh *kalau tak blurr laa~

unknown :: lawa kasut.. mane beli??
aku :: KL (jawab dgn nada malas nak layan)
unknown :: ade ke kasot crocs pattern macam nie??
aku :: (lame jer aku pandang mamat tuh.. then aku tgk kasot aku.. dalam kepale otak aku "ade nampak cam crocs ker??") eh nie bukan crocs laa.. ni lacoste laa..
unknown :: oh yeke??tapi ade gambar buaye..
aku :: buaye crocs lain.. buaye lacoste lain..
unknown :: (aku rase die dah malu lalu die pon tukar topic) brape harge??
aku :: rm2xx.00
unknown :: (sambil mengganguk die salam aku) ok lah nak pegi sahur dulu..


hahahaha.. dah macam ape dah.. seb baek aku blur time tuh.. kalau tak mmg depan muke ko aku gelak kuat2.. jahatkan aku?? bwahahaha!! kat bawah nie aku serta kan gambar kasot "Crocs" aku.. hahahaha!! kelakar laa shyal!!

ni lah "Crocs" tuh.. mane tak pelik org tuh.. hahahaha!!

1 kritikan:

Anonymous said...

itu tah2 nak paw ko ke...
tgh ushar2 line

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates