Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, August 11, 2010

wonder girls - nobody (ketinggalan zaman ke ape??)

ok sekarang dah masok bulan Ramdhan and hanye tinggal 5 jam saje lagi kite akan bersahur..tapi sebelum tu kasi aku kutuk habis2an dulu..*wink2~ ok sekarang nie aku tgk Malaysia tgh gempar dengan lagu dari Wondergirls - Nobody nie..*sigh~ tapi kenape perlu sekarang??aku sendiri pon tak faham..sedangkan lagu nie taon 2007 aku dok dengar..taon 2007 lah aku dok dengar lagu Girls Generation - Gee..kenape setelah 3 tahun baru lagu2 nie nak meletop dekat Malaysia??marveletto plak tuh promote lagu2 diorg nie..siap budak2 kecik pon tau nyanyi..*applause~ sesungguhnye Malaysia nie ketinggalan ke ape??tapi ape2 pon Girls Generation lagi comel2 dari Wondergirls nie..hahahaha!!


p/s :: saje jer gatal tgn nak menaip banyak2..sebab tuh baut entry nie..hahahaha..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates