Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, August 1, 2010

nuffy + follow + follower = ?????

di sini aku nak menyatekan yang aku tak paham something..*sigh~ kenape korg follow org and kumpul follower banyak2..?nak org click nuffy korg ke..?*blurrr~ no offense laa bagi sape yang bace post nie kan..tapi tapi tapi macam desprate jer..*thee!! tak ade lah..kadang2 aku jadi stalker terhebat *yeah~ dekat blog2 org aku tgk follower sampai 500 ke atas..tapi komen yg diorg dapat dekat entry diorg..?*duhhh~ 500 follower tapi komen tak sampai 100..?and aku ade bace dekat shoutbox diorg berbunyi "i just follow u..follow me back!!" *=.= tak nampak macam desprate ke tuh..?siap ade tulis "jgn lupe click2 nuffy!!" *ish ish ish~ heran lah aku..bagi aku blog nie umpame social website yang lain..dimane kite singgah drop comment or link or even berinteraksi dengan owner blog..tapi tu lah kan..baik lelaki baik perempuan..egonye same tinggi..so tak dapek den nak nolong..and aku rase lah..keadaan yang menyebabkan korg tak sempat nak letak komen sebab korg follow blog org banyak sangat dengan niat sekadar nak diorg follow korg balik..*rase2nye lah~ and sampaikan entry2 yang dipost terlepas pandang macam tu jer..bwahahaha..!!and btw..aku tak suke click2 nuffy nie..so dont ask me..akhir kate,ini pendapat saje..jgn plak ade yang melenting jap lagi..*peace~

3 kritikan:

joegrimjow said...

ada org nampak followe ramai tu satu kebanggaan
biasanya blogger yang batu berjinak

biar2lah, itu process namanya
=)

z h a f said...

joe :: ouh macam tu..tapi follower ramai but blog sepi macam ganjil jer..hahahaha..tapi kalau follower ramai blog meriah kalah pesta muda mudi tuh baru boleh dipanggil kebanggaan..

cik bunbun said...

me pon peliks gak kenapa org nak follow blog me yg tak besh tu. HAHAHA. rasa menyampah tak bila baca? agagagaagaXD

bile dorang follow, dorang suh follow balek. bila org tak follow balek, dorang unfollow pulak~ haihh. apo daa. susah btol nak carik2 org yg btol2 suke bace entry2 kte. diriku terasa dipermainkan oleh follower. HAHAHA.

kdg2, ade gaks yang jadik silent reader. so tokleh salahkan la klo entry tader komen kan. hak maseng2 nak komen ke tak. ade gaks yg tak follow pom tapi slalu je komen. rase lebih dihargai begitu~

tapi follower yg slalu bagi feedback mmg no.1 di hatiku. ecececehhXD oke bye. terbuat satu entry plak kt ruang komen ni. hikhik

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates