Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, August 21, 2010

new header!!

yaaaaaaaaaay!! aku dah siap buat new header.. pening kepale aku nak mengedit sane mengedit sini.. tapi at last siap.. puas aku godek2.. hahahaha!! btw nie laa header baru aku..




sile click untuk gambarajah yang lebih besar ye.. alaaaaa.. mmg laa sempoi.. tapi bagi budak baru 3 hari pegang photoshop ok ah kan?? hahahaha!! entah laa.. korg judge.. nnt aku mantap kan lagi skill aku biar korg meleleh air liur tgk design aku.. hahaha!!


p/s :: haishhh.. agak2 bile nak siap tab menu aku tuh~

6 kritikan:

intan syahierah said...

wah..!!
teddy bear...
comel nye..

z h a f said...

ahaks.. thanks =)

Aliff said...

ini la yang aku nak sruh kau tolong buat. boleh tak?? please ouh brader!

z h a f said...

ko carik gambar aku editkan.. at least 3 gambar yg kau nak combine kan..

onniehand said...

Pink tddy i2 sgt cumil..suke2..!

z h a f said...

=D

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates