Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, August 23, 2010

mengalah (tribute to Sara 2)

thank God.. die dah ok bersame yang tersayang.. tapi die cakap hati dah tawar.. *adehh* hubungan tuh bile2 mase jer boleh END.. tapi tu lah.. sebagai manusia yang perihatin dan friendly *ehem2* terhadap sesape jer walaupun belum cukup matang mengenalinye aku still nasihat die.. aku suke mensihat kan?? *wink2* hahaha!! aku dah boleh jadi kaunselor dah..

setiap org tak perfect kan?? btol tak?? *angguk2* setiap org ade keburukkan dan kebaikkan.. so aku cakap kat die cam tuh ah.. aku suruh laa die pandang kebaikkan die.. tapi aku plak kene balik dengan soalan die yg membuatkan aku terkesima.. *ish ish ish* aku suke pakai terkesima nie.. cam unik jer.. padahal tak tau maksud ape.. hahaha.. *bla bla bla* ok2.. ye aku tau.. soalan die berbunyi begini.. sepuluh saat dari sekarang~

hati die jer i nak jage.. hati i sape nak jage??

yah2.. betol tuh.. kalau kite asyik jage hati org jer tapi org tu tak tau jage hati kite buat ape kan?? an an an an an.. hahahaha!! haishhh wahai lelaki.. betolkah anda seorang lelaki tulen.. tapi mcm tak jer.. sebab lelaki tau menjage hati seorang wanita.. ye mmg laa tak perfect pon kadang2.. and ade buat silap.. tapi think laa brader.. ade ke pompuan yg kene ngalah.. haa nnt kawen bini kau yg selalu mengalah tetibe die cakap "Abg.. abg mengandung lah!!" ternganga korg sampai dagu cecah mantel bumi.. *har har har*

aku respect si sara nie sebab ape?? ok 1st die pompuan.. ye aku sebagai seorang lelaki kene respect pompuan.. tuh kewajipan.. and aku respect die sebab die nie kental.. *yup2* serious die kental.. ko bayangkan laa.. selame perhubungan die dgn balak die tuh asyik die jer yg mengalah.. asyik die jer jadi tukang pujuk.. and bile die perlu dipujuk?? sape yg pujuk die?? balak die?? harapan tinggal kenangan ah *bak kate jamal dgn siti sarah* laki die nak pujuk.. so last2 die pujuk diri die sendiri.. itu ke yg kite panggil cinte?? itu ke yg kite panggil sayang?? *duhhh~* itu gampang namenye.. hahaha..

mesti korg tertanye2 kan sebab ape aku dok sebok2 busybody tulis pasal awek org.. eh suke aku ah blog aku.. *har har har* actually , aku kagum jer dgn die.. ade lagi ke pompuan macam die?? uish jgn cakap.. dekat KL besepah pompuan2 yg kalau tak tahan siket terus belah.. pompuan2 yg pantang kene jarum terus belah.. pompuan2 yang pantang lepaskan ex2 bf die.. *duhhhh~* aku berpengalaman ok.. dalam perhubungan aku yg kene campak.. bukan aku yg campak diorg.. hahaha!! so aku tau perangai2 certain2 pompuan.. *psttt~* meh sini cek nak habaq mai.. cek kena campaq bukan sbb cek nie jantan tak guna.. *haishhh~* tuh laa.. bile teringat kisah silam.. rase membare.. kalau laa kat malaysia nie undang2 untuk membunuh just penjare sehari dan denda rm10.. dah lame dah aku p bunuh die.. tapi tak ape.. bak kate cikgu aku.. forgive but dont forget.. cos who knows it will happen again.. be careful..

semalam ade org cakap kat aku..

kau pegi jer ah ngorat si sara tuh.. mane tau ade luck dapat.. kau kan cakap die baik la sweet laa ape lancau laa.. so kau ngorat jer laa.. tunggu ape lagi..



ok 1st aku respect relation die.. aku respect relation sape2 pon walaupun hati ku dah terpaut.. tapi satu jer.. aku sedar diri aku nie.. tahap aku patot dengan sape.. mane boleh si gagak bersame dengan si merak.. kan lain tuh.. beza due darjat tuh cukup besar.. ibarat langit dengan bumi.. kalau korg tgk ex2 aku (click sini kalau tak tau) mmg diorg nice , sweet and cantik.. tapi tuh just luck jer kot.. hahaha.. aku nie tak ensem mane pon.. sape yg dah jumpe and hangout dgn aku real life diorg tau ah.. *kan kan kan??* sebab tuh aku selalu tipu diri sendiri.. *dush2!!* eh2 tersilap topik plak.. hahaha.. ok laa guys.. nie bukan tribute to sara dah lagi nie.. nie dah masok citer aku.. hahaha.. lain2 kali jer laa aku buat entry pasal diri aku nie..

7 kritikan:

Shafika Syuhada Rosli said...

dedua must tolak ansur !lelaki neh konon2 nak dipujuk, tp die xtau yg die wat girls fedup sumtimes annoying... ahahahaha..
*oohhh.. ngarut jap .

z h a f said...

hahaha.. seb baik laa i bukan laki macam tuh.. huhuhu.. i suke manjekan pasangan i.. hehehe!! tapi kite just boleh doakan die bahagie jer..

Aliff said...

mesty budak sara ni cun. kalau tak takkan abang zahf kite ni nak buat 2 part entry untuk budak sara ni. betol tak abang zhaf?? hahahahaha

maisara said...

cian kn bdk pompuan 2..rase nk nanges je bile bace entry ni..huk2.. :'(

z h a f said...

yama :: hahaha.. aku lempang kau bertubi2 tau lah.. ampeh btol.. ko nak aku buat entry pasal kau plak?? hahahaha!!

z h a f said...

sara :: jgn nanges2.. nnt tak cute.. hahaha!!

ladysara said...

zhaf : mmg da x cute da pn..huhuhu.. ;P

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates