Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, August 1, 2010

Malaysian Biebers..WTF!!

aku tak tau nie gedik ke fenomena ke or what ever..*duhh~ tapi aku tgk si Justin nie makin hari makin meletop..and macam biase..Malaysia adalah tempatnye di mane manusia2 yang perak dan jakun dilahirkan..kalau ade artis luar or dalam meletop semua nye nak diikut sebijik2..*ouh please~ korg tak ade identity sendiri ke..?ok korg mesti tertanye2 kenape aku buat statement macam nie..yah..betol..tak semua..tapi majority..bukan takat budak skolah jer..budak dah habis skolah pon same..*wtf~ dah tue2 bangke tuh sedar ler..yang aku tengah cakap skrg nie dengan limpahan 2nd name yang menggunekan Bieber dekat Facebook diorg..hahahaha..cam badut pon ade gak aku tgk..sedap2 mak ayah bagi name..pikir 7 hari 7 malam nak kasi name yang membawe maksud yang terbaik tapi korg tak nak pakai..malu ke name sendiri..?or saje je nak gedik2 jadi cam Justin gak..?aku pon minat gak Justin Bieber tapi tak ade lah all the things i've done is all about Justin..*duhh~ macam aku tak ade identity sendiri jer..contoh2 name yang gedik dan menggelikan Sulaiman Bieber , Kamal J Bieber , Tqa Bieber Girl dan macam2 lagi ah..haishhh..Malaysia ouh Malaysia..this is what i call , Malaysian Biebers..END!!

3 kritikan:

dear aifa said...

pertama sekali aku kagum dgn kau ! salute! btl apa yg kau ckp!

z h a f said...

av :: LOL..bukan selalu ke kau kagum ngn aku..bwahahaha..!!

dear aifa said...

haha. weyh. belikan aku kain sutera dkt t'ganu tu lek ke dak ? aku nak buat bju raya !

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates