Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, August 23, 2010

malay pig , cina balik cina , india macam anjing (Fuck Racism)

tajuk gempak kan?? macam aku nak buat plak kan.. tujuan bukan nak carik popularity ke ape.. tapi aku cume nak kasi kesedaran jer dekat korg sume.. sape yg dok bace nie tak sedar diri lagi aku tak tau lah kan.. tapi bagi aku 1st aku nak cakap.. aku bukan racist.. yah.. aku tak racist pon.. tak ade faedah pon nak racist2 nie.. aman jer aku hidup ngn bangse lain..

malay pig , cina balik cina dan india macam anjing.. itu lah sejak kebelakangan nie aku bace banyak blogger2 yg post pasal isu sensitif nie.. aku tak paham.. korg nie low class minded ke ape?? kalau hal berkaitan racial jgn laa semarak kan lagi.. korg ingat korg buat post macam tuh korg kan buatkan bende nie reda?? eh hello.. ibarat mencurah petrol ke api BBQ.. walaupun hanye tinggal bara.. bile kene simbah ngn petrol terbakar muke ko..

tu lah yg layak diberi untuk org2 macam korg yg berfikiran macam budak tak pegi sekolah dan menambahkan bahaye di dalam negare malaysia nie.. macam laa korg tak ade kutuk2 belakang tentang kaum cine ngn india.. ade kan.. seb baik tak boleh print screen jer.. kalau boleh?? and untuk pengetahuan korg.. melayu lagi banyak kutuk kaum lain.. aku bukan nak bela bangsa lain.. tapi sebelum kite tunding jari dekat bangse lain tgk bangse kite dulu.. korg ade fikir tak kenape diorg cakap macam tuh?? bak kate pepatah melayu.. tak akan pokok bergoyang kalau tak ade angin.. btol tak?? so tak kan laa tetibe jer diorg nak marah2 tak tentu pasal sedang kan tak ade pape yg terjadi.. sure ade bende yg terjadi..

untuk maklumat korg.. aku ramai jugak laa kawan2 cine nie.. and one day tu ade mmbr aku cine lelaki die cakap dekat aku..


Mr A :: Zhaf.. u cakap melayu tak ade kutuk2 sama lain kaum.. melayu sume harmoni..
Aku :: org melayu nie kalau tak diusik diorg tak akan usik org..
Mr A :: rilly meh?? so why there is a headmaster at Johor insult Chinese and Indian in front of her pupils in official ceremony??
Aku :: biar betol A.. aku tak dengar citer pon.. ko jgn buat2 citer bende2 sensitif macam nie.. boleh buat perang u tau..

Mr A :: yah i know.. but this is not a fake story.. got her student go make a police report about this.. u know me better kan.. i wont made up stories..

Aku :: nevermind.. later i check..

Mr A :: the report sudah upload dalam facebook.. nnt saya tunjuk sama kamu..



see?? and no wonder laa diorg nie marah.. sebab bangse kite yg start dulu.. btol tak kalau tak ade angin pokok tak akan goyang.. and betol jugak ape yg diorg cakap.. kalau semua cine balik cine.. cabut bangunan2 cine tambah2 dekat KL tuh.. korg nak tau tinggal ape?? tinggal kedai makan melayu jer.. pastu tanah lapang sume.. hey come on laa.. tak boleh ke hidup aman damai?? tak boleh ke tak kutuk2 bangse lain?? so stupid laa u fella.. same jer kebodohan bagi org2 yg buat post pasal nak semarak kan lagi api kemarahan perkauman.. haa skrg nie aku upload gambar melayu kutuk cine india.. aku nak korg org melayu sendiri g buat hate page and update dalam blog korg boleh?? aik asal lak tak boleh?? ouh bangse sendiri.. ouh bangse sendiri kutuk2 bangse lain boleh ah?? korg tak marah?? tapi bangse lain kutuk bangse kite korang nak marah?? just satu perkataan jer yg sesuai digambarkan denga korg.. BODOH!!


lu fikirlaa sendiri!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates