Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, August 8, 2010

kedai dah grand habes , harge pon dah mahal habes , tapi kekunoan die pon dah tahap maximum habes!!

aku geram + menyirap mase aku lepak kat satu kedai nie..kedai dah fancy abes dah..pastu tempat dah terbaik habes..siap ade tempat duduk vip..tapi die punye kuno aduyai..kalah org mase zaman batu..aku akan citer sambil tunjuk gambar..*zazzzzzzzz!!

menunjukkan tempat2 duduk yg ade and suasane dekat situ..aku malas duduk dalam sebab time tuh ade ramai ala2 dato'2 dan datin2 dok dalam tuh memekak macam ape..so aku ngn mmbr aku dok luar jer lagi best..dapat tgk screen besar..dapat tgk screen jer laa..


haaa..nampak tak??kat situ ah tempat duduk vip..teratak with kusyen..ahaks..grand kan??tapi kenape aku cakap kuno??ok lets check it ou..*drumroll please~











*tadaaaaaaaa~ siket punye besar white sreen die tapi die bukak radio??*wtf~ sebab tu aku cakap tadi dapat tgk screen jer laa..tempat nie bkan tak ade astro..ade..siap ade muvee lagi..tapi die tak nak bukak..alasan org tak ramai..weyh aku nie customer kot..kalau laa sume org melayu meniage macam nie sampai kiamat laa kedai ko tak akan ramai org..*pfffttt!! dah lah keadaan macam nie..hargenye mahal pulak tuh..aku ingat nak makan..tapi bile tgk keadaan macam nie ngn muvee tak bukak bagai so malas ah aku makan..aku minum jer..minum jer pon *haishhh~ korg tgk ah sendiri..



harge nak meletop jer..tapi service tak meletop pon..seb baik die tak letak service charge dekat situ..kalau tak aku dah tetak dah sekor2..dats why i hate Terengganu..tak penah nak complete!! *sigh~

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates