Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, August 22, 2010

hasil kerja

ouh.. hari nie penat amat.. dari pkol 2 sampai lah bukak puase aku ngadap pc + photoshop.. mesti korg heran kan.. kenape aku ngadap photoshop 24jam kalau boleh.. aku ade sorg mmbr aku nie.. die hebat sangat pakai photoshop.. die punye editing perghh wa cakap lu.. smart habes ah.. and then die pandai buat video pakai photoshop.. aku nie tau takat edit gambar jer laa.. tapi aku tak ade ah sampai level nak main2 ngn 3D.. takat biase2 jer.. sebab ape aku admire die nye artwork and aku nak jadi cam die?? sebab photography artwork and design artwork sekarang nie permintaan die tinggi.. and kau boleh keje dari rumah jer pon.. tu pon kalau kau buat design jer laa.. tapi kalau kau jadi photographer skali kau kene kuar umah ah.. macam mmbr aku nie die design jer.. logo , banner , iklan , gambar and macam2 lagi ah.. cool kan?? so aku nak jadi mahir cam die.. pastu boleh ah aku jadi freelance photo editor.. hahaha!! nie laa hasil kerje aku yg tak seberape.. aku tunjuk kat korg yg before and after ea??



0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates