Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, August 20, 2010

hari sebagai seorang pelajar yang berdedikasi

dengar tajuk macam gempak kan?? padahal?? hahahaha.. 1st aku nak mintak maaf sebab jarang update blog yg agak buruk nie.. bukan ape.. banyak sangat bende aku nak tulis.. tapi satu bende jer menghalang aku dari nak update blog aku nie.. huhuhu.. korg tak tau ke ape?? heh.. MALAS!! hahaha!!

actually tajuk tuh nak buat gempak jer.. bukan nye aku dapat masok UM or UiTM or mane2 lagi Uni2 dan College2 yang top.. tapi tak bermakne kalau tak masok Uni or College tak ade istilah belajar kan?? so skrg nie aku student dalam bidang menghabiskan 8 jam latihan memandu dan student dalam bidang Asasai Photoshop CS5 Extended.. hahaha!! belajar jugak kan?? ok ah tuh jer buat mase nie.. nnt2 ade mood aku update lagi panjang2..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates