Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, August 14, 2010

community budak motor kuala terengganu

semalam pukol 10 lepas tarawih aku kuar jenjalan ngn mmbr aku..mmbr aku nie budak KL satu taman ngn aku..tapi die study dekat ganu..so kitorg keluar laa merempit..dah lame kot tak merempit..tapi tu la..aku ngn die jer..naik satu moto pulak tuh..ouh honda wave ku..aku merindui mu..alangkah baiknye jike kau berade dengan ku sekarang ini..boleh kite rase jalan dekat ganu plak..asyik bulatan pahang jer jadi mangse..eh2 tersasul plak..ok back to the main story..jalan2 g dataran shahbandar..dataran sini tak mcm dataran dekat KL..lepak dekat dataran sini terase amat lame nak melepasi waktu 1 jam..tapi kalau dataran KL tuh kejap jer..yelah org function lalu lalang..dekat dataran sini..sunyi jer..then kitorg jalan2 g tgk uptown yg ala2 uptown dekat danau kota ataupun downtown dekat cheras..tapi tuh lah..kedai tak banyak..siket jer..ok nak dipendekkan cerite untuk kenekan dengan tajuk citer die cam nie..

lepas habis jalan2 sume kitorg g Mydin lepak2 minum2 kat kedai mamak..the one and only kedai mamak dekat terengganu bhai..jgn main giler..then abes minum2 kitorg pon nak balik..otw nak balik ade sekumpulan mat motor/mat rempit lalu sebelah kitorg..sampai kat traffic light diorg benti and kitorg pon benti..then perbualan berlaku..

mat R :: be , g mano??kelik doh??
mmbr aku :: a'ah..
mat R :: jom ler follow kitorg jalan2..

see!!betape ramahnye mat motor/mat rempit dekat ganu..perghhh!!respect laa..diorg nie kalau korg naik moto jalan sebijik jer diorg akan tegur ajak jalan sekali..dah macam saudare2 lak yg kenal lame..so kitorg join jer laa..jalan2 pusing2 then masok plak satu group..pastu jalan siket lagi..keluar plak 2 3 bijik moto dari tepi jalan join sekali..dari 5 bijik moto terus grow jadi 20 ke 30 bijik moto and jalan tuh kitorg kongker satu lane..korg bayangkan betape meriah dan peramah nye warge moto terengganu..bukannye diorg kenal pon semua tuh pakai main join jer..kalau kat KL nak jumpe macam nie??cettt..alamat~mmg tak jumpe..kalau nak gabung group tuh pon tgk keadaan..kalau dalam group tuh ade kenal sorg due maybe combine lah..kalau tak kenal??buat2 bodoh sudah..hahahaha..

and mulai hari nie aku sedang mulekan misi mencari kawan2 terengganu di facebook..bwahahaha!!sebab diorg nie ramah sangat..and aku harap hari merdeka nnt ade laa something aku nak buat ngn kawan2 baru aku..and honda wave ku yg berade di KL..sorry ye merdeka taon nie aku tak kuar ngn kau..sebab kau jaoh sangat..nak angkut kau datang sini pon mahal..takpe..biar tayar duro kau tuh yang aku tukar nak dekat rm500 sepasang dalam kondisi elok lagi..nnt aku balik KL kite kumpul2 new year plak ea..hahaha..gian main corner dekat bukit tungku bhai..aduhhhh~

p/s :: saye mat motor ok..saye bukan mat rempit..amat berlainan sekali mat motor dan mat rempit..saye tak main pacak2 tapi mat rempit main pacak2..saye tak buat keje2 keji mcm meragut , langgar lari , jadi gengster jalanan dan sbgnye..sebab saye mat motor..sekian~

1 kritikan:

Aliff said...

pergh!! sempoi2!

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates