Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, August 8, 2010

bosan-bosan lalu berjalan-jalan dan membosankan

tersebutlah kisah..pade hari ini..aku keluar berjalan teman kawan aku carik seluar..die mmbr aku dari KL and die belajar dekat UiTM kat sini and dekat ngn umah aku..jgn korg fikir aku ade kawan lak kat Terengganu nie..*duhh~ then die call aku siap2..kemudian kami merempit ke Mydin dan Giant carik seluar die..puas jalan2 tak jumpe..suar langsung tak berkenan dek mate..*sigh~ and perjalanan yang sungguh membosan kan..so kitorg g lah McD..lepak2 hangout2 citer2..hahahaha!!and itu lah timenye aku dapat rase GCB..GCB nie rase cam ayam salai jer..*cettt!! pastu mahal nak mampus..baik aku makan Burger Mat Salai..baru rm3.80..hahahaha!!


siap ade tambahan Cornetto McFlurry Strawberry lagi..hehehehe..

pastu kitorg g ah jenjalan pegi pantai..kitorg lepak dekat McD tuh dari pkol 6.30 sampai 8.30..lame tak??lame kan..yelah dah tak tau nak g mane..so kitorg decide nak g pantai..lepak2 kat pantai batu buruk tuh tgk kerete rosak banyak lak..so tak jadi ah lepak lame2..then masok bandar..kitorg g ah Dataran Shah Bandar..ade plak expo MAHA..so jalan2 lagi..tapi bosan..*sigh~ pastu aku decide..jom balik!!Terengganu mmg tak ade bende dah kalau nak jalan2 nie..otw nak balik aku tgk kiri kanan..*aha!! aku nampak kedai jual kain sutera then aku teringat lak ade mmbr yang pesan kain sutera..so benti snap2..then balik..hahahha..tu lah aktiviti aku tadi..sampai umah dalam pkol 10 lebih..bosan kan kalau kuar jalan2 macam tuh??eh lupe lak..batik die lawa2 boh!!tgk ah gambar2 kat bawah..aku snap siket jer..giler kau nak snap satu kedai..*apedaa~




0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates