Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, August 23, 2010

backmasking (Luciferian)

ok lately sebok kucar kacir pasal backmasking.. 1st yg aku tau Lady Gaga.. diorg cakap Lady Gaga nie pengikut Lucifer.. itu aku tak tau lah.. direka2 or memang betol.. so sekarang effect die aku elakkan dengar lagu dari die.. and sekarang.. berduyun2 jugak lagu tetibe jer macam ulat sampah dikatekan ade hidden message.. ini agenda kite sendiri atau sebaliknye??

untuk pengetahuan korg.. backmasking nie adelah sesuatu yg direkodkan terbalik.. tak kire laa syarahan ke lagu ke or what ever.. and die ade hidden message die.. bile track tuh dimainkan backword akan nampak message die tapi bile track tu dimainkan foward akan kedengaran macam ayat2 biase.. mengerikan kan?? aku pon takot bhai.. seram sejuk jer type entry nie..

untuk bagi korg gambaran siket pasal backmasking.. kalau sape2 yg lebih arif bace pasal nie and ape yg aku tulis nie salah tolong betolkan ea.. demi agame , bangsa dan negare.. sebab ape yg aku tulis nie hanyelah ape yg aku faham.. so backmasking ini adelah satu idea reversing music yg pertame kali digambarkan dalam buku Magcik pade taon 1913 yg ditulis oleh (bergelar org paling jahat di dunia) Aliester Crowley serta para occultist (refer wiki nak tau ape bende nie.. kalau nak explain panjang) , ahli sihir dan ahli Lucifer (refer wiki gak sape yg tak tau).. Dalam satu upacare Cowley cakap die dah buat 6 pengorbanan manusia seumur hidup die..

Aliester Crowlet berhujah :-

"Biar die belajar menulis kebelakang.. berjalan kebelakang.. and dengar dari piring hitam kebelakang.. berlatih belajar cakap kebelakang.. 'I am he' dan biar die berkate 'Eh ma I' " (Magik 1913)

amalan ucapan terbalik nie dipraktikkan oleh Crowley dalam upacara untuk provoke entiti roh dan syaitan.. kumpulan the beattles dan led zeppelin adalah kumpulan pertama yg popular dan mempraktikkan backmasking..

Psikologist Freudian menyarankan yang hidden message tuh diserap oleh Id or minda separa sedar dan kemudian mewujudkan diri sebagai tindakan atau pemikiran.. and serious shit die punye meaning mmg kalau korg dengar boleh naik bulu rome korg.. aku dengar pon seram sejuk.. seb baik lah sekarang aku dok layan jangan lupe lirik jer.. hahaha.. dah kurang dah lagu2 mat2 salleh nie.. kalau korg nak tau macam mane.. korg ade facebook kan?? nice~ korg boleh tgk video tuh dekat sini tak pon korg p kat pakcik utube then korg search laa pasal backmasking or satan songs or ape2 jer yg berkenaan dan sewaktu dengannye..

sebenarnye backmasking nie dah dikaji oleh pengkaji kite di malaysia.. dan para pengkaji ie menubuhkan satu organisasi yg tidak berdaftar.. dan tempat diorg (kire macam base) dekat KL tapi diorg tak bagi tau detail.. ahli2 organisasi dan tempat diorg kumpul dirahsiakan.. takot macam2 bahaye mengundang nnt.. yelah.. kau bukan nye bawak isu kecik2.. diorg bawak isu besar2.. banyak isu diorg bawak macam New World Order , Freemanson , Illuminati , Area 51 , Matrix , pasal Dajjal dan pasal agame.. banyak ah diorg cite.. boleh muntah hijau and jadi gile kalau korg bace tak berhenti.. aku bace satu tajuk tuh pon amek mase 2 minggu untuk faham 100%..

ouh mesti yg kate aku nie copy paste or what ever.. for your info , aku ekot perkembangan dan bace setiap entry pasal bende2 nie dari issu sekecil UFO hinggelah isu sebesar Imam Mahadi.. so kalau tak tau pape g bace dulu baru boleh nak kutuk2 aku.. and ilmu aku belum cukup lagi di dade.. so ade salah silap tegur lah dengan berhemah.. dan sesape yg minat pasal maklumat2 mistik nie.. korg boleh pegi dekat blog nie..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates