Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, August 14, 2010

Astaghfirullahalazim..kepercayaan kite iaitu Islam dihine lagi..

aku tak nak citer banyak sebab nnt sifat amarah aku naik berderau2..biar gambar jer lah yang mencerite kan segalenye..

WARNING :: Jangan lemparkan sifat amarah membuta tuli..bertindak secare rasional dan matang demi maruah dan martabat agame Islam..kalau korang still bute pasal maruah dan martabat agame Islam korg boleh bace dekat post aku yg nie jgn lupe bace entry nie









semoga Allah SWT bukak pintu hati die..amin~

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates