Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, August 23, 2010

asser

hahaha.. kenape asser?? bunyi cam tak senonoh kan?? ass + er.. yelaa aku tak tau nak letak title ape actually.. sebab ape asser?? korg tak nampak ke?? cube korg scroll ke bawah.. sampai habes.. pastu tgk ape ade kat bawah skali tu?? yes~ itu lah asser!! hahaha!! yelah.. atas org panggil header = kepale dan yg bawah for sure = bontot kan.. so bontot = ass + er.. bwahahaha!! amacam?? hebat tak istilah aku?? just for the records.. dont try this in examination!! untuk sape2 yg jeles tgk blog pink aku yg menyerlah kepinkan die nie.. sile2 lah mempink kan blog anda lagi ye!! hahahahah!! jam menunjukkan pkol 3.30.. ape laa aku buat tak tdo lagi.. cube teke?? yah!! photoshop!! bye2~ (^^,)

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates