Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, August 17, 2010

3 pretty princess yang yang pernah menduduki tempat kosong dalam hati aku


Nor Fauziah Bt Kamaruddin - gadis pertame yang berjaye menambat hati hamba.. ayukan die?? betol tak ape yang aku cakap.. korg ingat aku tipu ke ape.. hahahah..




Athirah Bt Ahmad - gadis ke-2 yang menambat hati aku.. korg tgk mane?? tuh yang tgh2 tuh.. yah.. almost 3 years.. tapi dirosakkan oleh seorang manusia yang bername sahabat.. haishh.. redha jer laa..




Janice Kar Yen Low - yang ke-3.. cute kan?? huhuhu.. tapi dah die nak dekat org lain.. nak buat cam ne kan.. lepaskan ajer laa..



so korg dah tgk dah gadis2 yang buat aku jadi gile?? hahaha.. selame nie korg bace name jer kan.. haa hari nie aku tunjukkan dekat tuan2 dan puan2 sekalian rupe mereka.. hmmm.. who will be next?? aisehhh.. aku pon tak tau.. and aku pon tak berani nak cakap.. and aku pon still tak ade keberanian lagi untuk mulekan hubugan baru.. sebab cukup lah setakat ini.. cukuplah setakat ini aku disakiti,dikhianati dan tak dihargai.. ape2 pon.. life must go on kan.. so ape ade hal.. let the sweet memories been just memories.. antrae ketige2 gadis di atas paling banyak kenangan dgn Tyra.. yg baik mahupun yg buruk.. and to all of these girls.. i can forgive but i will never forget.. (^^,)*V


To love is nothing.. To be loved is something.. To love and be loved is everything..


1 kritikan:

dear aifa said...

hurm..its nothing to say .

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates