Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, August 6, 2010

3 hari , 2 malam dan 1 cerite

hye again!!ahaks..ouh my blog..dah lame aku tak ngarut2 dekat kau kan??hahahaha..rindu ouh dekat kau..sorry laa..aku bz sangat..kadang2 online nak update..tapi otak tepu jer so aku online facebook 5 minit jer pastu off..



-------------------------------------------------------------------------



so lately aku bz dengan lesen..aku nak kene siapkan lesen L aku secepat yg mungkin so bile bulan pose dah boleh amek driving classes..*duhhh~ senang jer kot training dalam track tuh..aku dah siap boleh hafal dah sume..tak sampai 2 jam..and cikgu tuh cakap aku dah boleh amek test bile2 tapi memandangkan L aku tak siap lagi so kene laa tunggu pas raye..hahahaha..and aku nie mmg jenis yang cepat tangkap once sekali ajar..and pasal bawak kete aku dah bertahun2 bawak kereta secare haram..manual ka auto ka terbaik..*bangge!!

tapi yang tak tahan tuh laa..dah laa driving sorg2..tak boleh bukak radio tak boleh bukak aircond..panas bhai!! *fuuhh2~ and korg bayangkan lah 2 jam 45 mnt bawak sorg2..pastu saket pinggang melande..ouh tekanan..dengan cuace panas nye..aduhhh..tak tertahan aku..then bile time dah sampai..die soh benti and aku cakap ah saket pinggang bawak lame2..then die cakap cam nie :

laaa cikgu ingat kamu tak nak rehat..sebab tu cikgu tak panggil..boleh rehat laa..nak rehat 2 jam buat 1 jam pon boleh..

wadepak!!kalau aku tau aku buat 20 mnt jer yg lain tuh aku melepet tgk star movie lagi bagus..haa??iye dekat sane ade astro and wifi yg aku rase institut memandu dekat KL tak ade kot..haaa..at least ade lah bende yang membanggekan dekat Terengganu nie yg lebih hebat dari KL..hahahaha!! *applause!! and now lesen aku tengah diproses..hahahaha..L jer pon..*yeah~



-------------------------------------------------------------------------



Alisya dah ade baju baru and its so cute..ahaks..kelmarin ah p shopping baju die + langsir + sarung kusyen..and keajaiban berlaku..*jeng jeng jeng~ mak aku soh drive..bwahahaha!!all this time die lah yg paling bising pokpek2 aku bawak kete secare haram tapi skrg die suruh aku drive??hahaha..mmg gelak2 ah aku dalam kete tuh dok perli2 mak aku..*cool kan mak aku?? so kitorg g ah masok town and bagai..dari pkol 8 kuar pkol 10 baru balik..

ouh bercakap pasal curtains..aku dah boleh digelar sebagai anak dare dah ouh..*sob2!! sume keje2 rumah aku buat..korg tau tak curtain yang banyak tuh dan harge nye mencecah rm800 *campur sume sekali laa..bukan sebijik2!! aku yg pasang cangkok tuh..ape name cangkok tuh pon aku tak tau!!and aku lah ejas2 tak nak kasi panjang sangat and tak nak kasi pendek sangat..*duhhh~ sebbaik lah tolong mak aku..kalau tak mmg aku tak nak buat..eh tuh keje pompuan bhai!!siap kau Alisya..kau besar nnt aku soh kau pansang langsir banyak2..bwahahaha!!jahat kan aku??*wink2!!

motif nye pasang langsir baru dan sarung kusyen baru disebabkan esok iaitu hari Sabtu parents aku buat kenduri..so sebab tuh laa..and lagi pon mak aku cakap tak nak shopping mase bulan puase..nnt penat..and aku jer suke shopping time dah nak abes puase cos time tuh baju suar murah2..*thee~ nantikan kemunculan gambar2 comel Alisya esok ea..hahaha..tuh pon kalau tak penat lah..*yosh!!

1 kritikan:

Mr. J pengeRindu said...

best nila dah dpt lesen.. 24jam asyik nak duduk dalam kete..


Bila Cinta disalah erti = www.pengeRindu.com

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates