Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Wednesday, July 28, 2010

Tregendala akibat kesibukkan harian~

ouh so sorry..citer yang aku buat tuh sangkut jap..aku postpone..sebab mulai next week aku akan bz buat driving license dan jage baby..so aku tak ade mase nak pikirkan jalan cerite..so aku tutop dulu cerite2 nie..then nnt dah siap semua keje2 aku sambung balik..and bile dah siap semua episode baru aku publish..sorry ea kalau2 ade yang mengikuti cerite boring aku tuh..hari nie tak ade episode 4..hahahaha..and sape yang tak sempat bace episode 3 tuh tunggu lah ye..adios~

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates