Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 30, 2010

transformasi dari pemandu haram kepada pemandu halal~


seperti mane tajuk di atas..mulai esok..aku akan jadi seorang pemandu halal..*kalau lulus la!! hahaha..tapi..baru undang2..belum jalanraye.. *duhhh~sekarang baru rase menyesal..sepatutnye aku dah ade lesen P moto dan kete 2 taon lepas..tuh lah tangguh2 lagi..padan muke aku sendiri..skrg baru nak amek..umur pon dah lanjut..*saye dah tue~ and sesi pembelajaran kete dan moto akan berlaku dalam bulan Ramadhan..aduhhh..tergugat aku nanti..*oh God have mercy on me~ dan maybe lepas raye baru boleh siap lesen aku dan ini bermakne juge aku akan balik KL after raye..!!*watdepak!! lepas raye..?!!oh tidak..*sob2~ aku nak keje lagi nak sambung blaja lagi..ade mase ker..?ouh sebab aku nak keje aku nak beli camera DSLR yang berade dalam wishlist aku tuh dan sebuah laptop untuk digunekan di kolej nnt..tak nak lah beban kan parent aku lagi..aku seorang anak yang baik kan..?*wink2!! hahahaha..ok ah..doakan aku berjaye esok..!!gambate..!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates