Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, July 31, 2010

terengganu oh terengganu : negeri Islam?terbaik lah awek2 diorg kat sini!!

ok tadi aku g amek ujian undang2..ok time pegi ujian undang2 tuh laa baru aku nak nampak gadis2 terengganu..wow..!!ramai..and then terengganu kan negeri Islam..konon2 nye lah..padahal hampeh..ape yang membuatkan aku terkejut..gadis2 terengganu lagi hebat dari gadis2 dekat KL..iye betol..serious..gadis KL dengan tak bertudung pastu pakai jeans ketat and baby tee ketat and menampakkan saluran longkang..tapi dekat terengganu..walaweyh..!!terbaik boh..!!terbaik dari ladang..dah lah pakai tudung..nampak ekor plak tuh..pakai jeans ketat2..pastu pakai baby tee nampak longkang yang tak semengah tuh..waduhh2..1st time aku percaye trend macam nie cume die sorg jer yang pakai..tapi bile aku tgk lepas tuh ade lagi betine2 yg datang pakai cam tuh jugak aku cakap nie bukan trend perseorangan..nie trend peringkat negeri..hahahaha..terengganu oh terengganu..aku rase kat ganu nie kilang kain diorg tak berape nak productive laa..yelah..tudung singkat..baju n suar ketat..wtf~come one lah melayu terengganu..change laa idiot..negeri Islam konon..cettt..




pssttt..sini2..ini lagi tergempat..jgn tekejut..aku jugak ade prasan yang ade minat tadi pakai baju putih ketat + pakai tudung singkat + pakai jeans ketat + tak pakai bra = nampak pu**** die..hahahahaha..!!cam bodoh..!!asal laa aku buat post nie..duhhh~

5 kritikan:

intan syahierah said...

salam..
ish..
jauhkn diri drpd melihat benda2 mcm tu..
kpd pmpn kat luar sana jgn buat sprt gadis di atas yew..

mak_ngoh_selamoh said...

bagus entri nih..biar orang sedar betapa berimannya gadis islam sekarang..bukan terenganu darul iman jer tapi kelate serambi mekah pun ada betina2 macam tu

z h a f said...

intan :: tak boleh nak ngelak melainkan tutup mate cos diorg dok lalu lalang..acah2 nak pikat kaum lelaki dekat situ..and kaum lelaki bile pompuan macam tuh datang rapat..ape lagi..naik bulu laa..

mak ngoh :: kelate pon hok gitu pon ado..?hahahha..1st time ghoyak kelate..ish2..nak salahkan sape nie sume..?kerajaan atau makbapak atau cikgu..?

I n n z said...

haha. sial.
tak berdarah lak hidung kau .
wakakaakak.

z h a f said...

innz :: ko ingat citer anime ke yang nak berdarah hidung..?hahahaha..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates