Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 23, 2010

tak tercapai akal ku~

wuuuu..*sad2~mission aku tak terlaksane untuk buat 10 entry hari ni..ni disebabkan tadi ptg berukband tetibe line die jadi beruk..*tu laa riak tadi!! and aku pon tak tdo lagi time tuh..so aku decide terus tdo..*zzzzz!! and bangon2 dah pkol 6..!!walauweyh..kejapnye aku tdo untuk ganti kan time2 yg aku tak tdo tu..sungguh tak normal..*geleng2~











aku perlukan idea untuk buat entry nie..come on otak..think2..












0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates