Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 16, 2010

Speechless!!

hari nie aku bukak email..aku dapat email dari KY..aku tak nak citer kandungan die..tapi entah lah..what did i do to deserve all this bullshit in my life..?after one another..haishhh..aku igt die lain..but she the same..tak ubah macam yg penah aku kenal dulu..and tangisan aku tak berhenti..and aku tak tau kenape aku nanges pasal die..sedangkan die boleh rileks and buat macam tak ade ape2..yah..lelaki keras di luaran akan tetapi lembut di dalam bile disebut tentang cinta..entah lah labu..kalau lah boleh jadi GAY dah lame aku jadi GAY..mujur lah kalau jadi GAY Rasul tak ngaku umat..hmmm..aku pon tak tau nak cakap ape lagi dah..terpulang lah dekat die..as long as die happy and aku harap die tak teringat dekat aku pon..oh lupe..mmg die tak akan teringat pon..dah 3 bulan kot die survive tanpa aku..whatever..!!like i care now..the old old zhaf is return..the like-to-try-something-new-and-dont-think-bout-the-risk zhaf is here..what ever people gonna say and do i just got one simple words for them..dont mess with me and get the fuck off..!!

2 kritikan:

I n n z said...

zhaf nyahhh .
its proven !lalalaa ~

z h a f said...

nyah..?grrrrr..everybody have feelings ok..sakai laut..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates