Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 2, 2010

Recording

ouhh ouhh..*sigh~aku bosan sebenarnye..bukak facebook bosan..bukak myspace bosan..bukak tag *lagilah!! bosan..bukak email tak ade pape..bukak youtube *hah!! timbul idea..hahahaha..kan aku ade bagi tau korg dekat post aku yg lepas aku ade band..so kitorg nak buat band projek *yosh!! so aku try laa record lagu2 yg diorg nak bwak tuh..nie pon salah satu faktor sebab aku bosan..then dapat lak idea cam nie..bwahahaha..

lagu pertame lagu from Audioslave - Like A Stone..dah siap record..tapi ending kantoi..terkucil siket sebab terlalu tinggi..i repeat..terlalu tinggi..hahaha..so korg2 tak leh dengar..sbb aku tak tau cam ner nak post sound record dekat dalam nie..nak pakai video mane lepas..so tak yah lah ye dengar *nasib baik!! ok next song is coming..rileks2 jap..bwahahahha..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates