Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Thursday, July 1, 2010

Persenyawaan Badut!!

hehehe..kenape tajuk persenyawaan..?ini disebabkan badut2 telah membiak daripada seorang menjadi 3 org..*applause~tahniah wahai badut2 sekalian..ahaks..dan terime kasih kerana mengunjungi blog aku yg tak berape indah nie..*hoorahhh2!!


sebab ape badut..?yelah only badut jer yg memperbodohkan diri dikhalayak ramai..same macam kes diorg nie lah..ade nak lawan fatwa..fatwa dah kate hukum keje dekat bank itu harus lagi dok kate haram..alahi badut..*sigh~aku rase diorg nie mmg tak paham bahase melayu lah..and untuk boss badut..hahahah..walaupun umor aku baru nak cecah 20 tahun akan tetapi pemikiran ku lagi waras dari pemikiran mu..dan aku ekot ape yg betol dan tak jatuhkan hukum sewenang2nye..*yosh!!

untuk badut no 2 yg kasi karangan panjang dalam komen aku..ape kate kau g tanye bapak kau..ape pendapat die kalau fatwa dah cakap harus korg cakap haram..hahahaha..umo dah tue..berfikiran tak ubah seperti kanak2..*cettt~nak kawen kan..?so kalau nnt ade anak didik anak elok2 eh..jgn kasi die mengamuk2 macam kau tak tentu pasal..dah macam singe betine lapar..*cube buang singe tuh tgk ape jadi~


untuk badut no 3..please..be brave..kenape lah pakai name cik anon..sile2 lah gune ID sendiri..kenape..?takot..?emmmm..lagi takot aku ngn Allah SWT..

so kesimpulan bagi 3 badut yg singgah dekat blog aku nie..hope u get what i mean..*bow~bwahahaha..happy living~

2 kritikan:

I n n z said...

setakat kopi paste, anak sedara aku pun rety weyhhh .

aku kompom dy tak bace pun ape yg dy kopi paste tuh .
xD

z h a f said...

biase lah der..nak buat cam ner..manusia hipokrit mmg macam tuh..g ah bace blog die..walaweyh sopan alim jer..tapi bile masok comment dekat blog org..mak aih macam betine..and die ade cakap ayahnye warak..so asal tak refer dekat ayah die jer..dok ekot cakap badut sekor tuh..sesat lah karang..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates