Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, July 31, 2010

perasaan ingin tahu dicampurkan dengan lawak jenake dikatekan lucah??come on lah~

tadi aku ade bace dekat GB pasal pushup bra..and aku penah dengar pasal bra nie and aku tetibe rase macam ingin tahu laa kan apekah itu pushup bra??adekah digunekan untuk pumping sebab name die pushup..*hehehe~ so dekat Facebook aku,aku buat lah satu status..*ehem2..jgn tpu dose~ ok2..2 status pasal bra..1 pasal pushup bra satu pasal pemilihan size bra..*camtu lah!! cettt..then ade komen2 yang memberangsangkan..bukan merangsangkan..*ade lebam bijik mate kalau pkir bukan2~ and ade yang tak memberangsangkan..yg memberangsangkan tu ok lah..tambah ilmu aku pasal bra nie..nnt nak kawen..kalau bini gedik2 soh pilihkan bra untuk die so nnt tak ade ah aku nampak cam org bodoh..*blushing~ and komen yang negative aku dapat pon ade..jgn ingat tak ade..ade yang cakap aku lucah laa apelah..eh hello..!!itu ilmu ok..!!*gahhhh!! macam waktu sekolah dulu form 4..umor belum cukup 18 lagi dah ajar pasal reproduction..hamek kau..!!chapter 7..ingat lagi aku time tuh..cikgu keluarkan statement :-

baby were produce by having sex.when having sex the penis goes into vagina.in several minutes ejaculation occurs and the testis produce a thick liquid that we call sperm.it went through the penis and into the vagina.

so adakah statement di atas menunjukkan mata pelajaran science tingkatan 4 itu lucah atau ilmu..?*duuhh~ org kite nie fikir kolot sangat laa..ok dats not the point aku nak citer..aku nak citer yg status tuh mendapat sambutan dari kalangan kaum wanita yang tak segan berkongsi pendapat..*applause!! saye berase amat bangga sekali..tapi kaum laki sume garu kepale..pelik2..*ish ish ish~ and skrg aku dah tau pasal bra..!!*yeah~ nnt tak lah segan kalau bini aku tanye "Abg2..bra nie abg rase sesuai tak.." hahahaha..!!renung2kan dan selamat beramal..!!


2 gambar yang mengandungi topik dari Facebook aku :-



(^^,)*V

4 kritikan:

I n n z said...

kenapa tak clear ?
print screen.

z h a f said...

print screen laa..abeh tuh tak kan nak photostat kot..

encHIx laNDax said...

err..push up bra 2 yang gupe cmne aek??.

z h a f said...

pushup bra tu bra yang ade besi..bukan bra dibuat dari besi ok..hahahaha..dah macam zaman gladiator plak nnt bra buat dari besi..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates