Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 9, 2010

Pencuri Post

bwahahaha..thanks to Ifa Tasya cos provide bende alah nie yg amat bergune..yosh!! yelah..sbb aku slalu bekarya dan syok sendiri ngn karya aku..*wink2!! so takot2 laa org copy paste then buat mcm post tuh die yg create..macam post kat bawah nie..smlm aku dah redha dah kalau ade org curik copy paste..*sigh~ tapi Ifa plak blogwalking dekat blog aku..belek2 blog die..ade plak care cam ner..*hooorahh2!! hahaha..thank you so much Ifa..

2 kritikan:

I n n z said...

kalo ko buat tutorial , pastu suh org copy code, dah tak boleh .

z h a f said...

sbb aku tak buat tuto laa aku tepek code tak boleh copy nie dekat blog aku..hahahaha..malas aku nak mengajar2 org nie..aku bukannye hebat pon pasal coding2 bagai nie..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates