Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, August 1, 2010

ouh i fall in love with u first time i taste u

ok aku dah jatuh cinta skrg..*blushing~ aku tak tau kenape tetibe jer aku berkenan dekat die..terbaik doh die..tak macam yg lain2..die manis , lembut , cute and best..!!*wah!! betol aku tak tpu..aku nak tipu buat ape..?tak dapat pape faedah pon..mule2 aku was2 nak try die..tapi bile dah try perghhh..tak dapat nak lupe..die akan menggantikan tempat yg pernah dulu diisi oleh yg lain..she's my no 1 now..sayang..i tak kan curang..i always pick u..*wink2!! dats my promise..

erk..korg jgn pikir lain..tak ade lagi wanita yang dapat memikat hati aku..hahahaha..korg nak tau ke yg menawan hati aku nie ape..?ok lets check it out..*drumsroll please~



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

McFlurry Berries Crush!!


hahaha..terbaik kan..?macam biase..untuk mendapat kan McFlurry yang berade jaoh di tengah bandar aku terpaksa jadi pemandu haram..bwahahaha..!!*maafkan aku ye wahai encik JPJ!! yah~aku mmg suke break the rules..itu lah zhafri..hehehehe..aku pegi drive through jer..and awek yang kasi McFlurry kat aku nie *awuuuu!! mengancam beb..comel jer..hahahaha..seb baik lah aku naik Saga buruk tuh..kalau aku bawak Inova dah lame mintak no tepon..*gedik!! hehehehe..!!

2 kritikan:

I n n z said...

ari2 la ko melantak bende tuh .
dah r kecik, mahal plak tuh.

z h a f said...

innz :: bukan selalu..rase2 sume flavor aku dah try aku stop lah..hahahaha..btw choc mudpie blom lagi nie.. *drooooling

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates