Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Thursday, July 15, 2010

ok aku tak tau nak letak tajuk ape..and aku tak tau kenape aku still berjage lagi waktu2 macam nie..and aku tak tau kenape aku rase macam ade org dok bisik2 kat aku jer..oh tidak..itu bukan bunyi air freshener..itu kerana bilik di private hospital nie sungguh daif..dah 2 hari mak aku tdo tak ade aircond..and dah lah die punye fees mahal giler..btw aku mmg nak citer pasal fees hospital tuh tapi bukan kat sini..kat tempat lain nnt..

so bende nie aku tak tau lah perasaan aku je ke or bende bongok tuh mmg ade..ok aku ngaku..aku nie berani dalam tak berani jer..so paham2 jer lah..at 1st aku dengar mcm ade org ketok2..ok aku cube fikir positive..maybe nurse tgh buat keje kot..ok fine ignore..then aku dengar macam ade baby gelak..serious laa bodoh..yg korg pon gelak ape sal..?korg penah tgk video from utube yg baby say fire truck tuh..haa lebih kurang cam tuh ah die gelak..and then baru datang macam org dok bising2 + dok tiup angin kat tinge aku..wtf weyh..!!kambeng gurun tol..aku nak buat brani tapi aku takot mak aku demam lak nnt..ye ah tekejut..lame lak nnt die dok dalam spital nie..

aku jenis aku kalau aku rase bende2 bongok nie ade dekat keliling mmg lancang mulut aku maki terus jer..yeah..aku penah igt pesan mmbr aku..bende nie takot ngn kite kalau kite berani..dats why aku cakap aku nie jenis berani dalam tak berani jer..haishh..oh please go away..i'm begging u..if u dont want to go away i will kick ur fucking damn ass if i saw ur fucking ugly face u stupid motherfucker weakling scum..!!syuh2..!!ade makan penerajang keturunan Ngah Ibrahim sat lagi..tak pasal2 jer..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates