Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 9, 2010

Miss Her

ok aku tetibe jer teringat kat die..*sigh~ yah..aku tau..aku bodoh sebab mengharapkan dekat die lagi..*ehem2!! bukan Tyra laa giler..habes tuh sape..?adehhh..sape lagi kalau bulan KY..*duuhhhh~ye btol..aku tringat kat die..walaupun die dah buat aku cam nie..die meletakkan status aku sebagai gantung tak bertali aku tetap teringat dekat die..aku cube bz kan diri..aku cube buat setiap hari2 aku gembire segembirenye *suke rosakkan bahase lah kau budak!! tapi aku still tak boleh lupe die..emmmm..aku tak tau lah..aku rase aku nie mmg jenis susah nak lepaskan org if aku dah sayang org tuh kot..it take alot of time..yes..!!alot..!!so dalam2 teringat dekat die tuh aku ade tulis something untuk die..tapi aku tak tau lah nak dikategorikan sebagai puisi ke pantun ke sajak ke gurindam or what ever..*gahhh!! and aku harap die bace..emmm..



You Are Special

Did anyone ever tell you..
Just how special that you are..
The light that you emit..
Might even light a star..

Did anyone ever tell you..
How important you make they feel..
Well , I am smiling..
About someone special that is real..

Did anyone ever tell you..
How many time when they we're sad..
Your email made them smile a bit..
In fact..it make them glad..!!

Did anyone ever tell you..
Just how much that they love you..
Well , my dearest Karyen..
Today..I'm telling you..!!

And I also miss you..!!


and here are some quotes dat i create just for u also..



If love is great and there is no greater things then what I feel for you must be the greatest.


A mighty pain to love it is and this is pain , that pain to miss but out of all the pains the greatest pain is to love , but love in vain .




hopefully u read it..and i rilly love u..emmmmm..damn!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates