Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, July 24, 2010

mintak pendapat kawan2 semua..heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!

skrg nie aku dalam dilema..untuk pengetahuan korg aku nie org tue yg dah terlajak nak sambung blaja..*blushing!! tapi aku tak tau sama ada pegi UiTM ke Lim Kok Wing..aku minat art & design..kalau UiTM = Mass Comm n kalau Lim Kok Wing == Multimedia , Broadcasting and Entertaiment..so ape korg rase..?idea2..

5 kritikan:

Nur Areefah said...

uitm! XD

ASSILA. said...

u amek diploma ke dgree masscomm? kalau diploma masuk uitm melaka la. sebab setahu i kmpus cni jee ada masscom.kalau u masuk ipta kurang sikit duit kena byr compare to ipts. :)

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

yup..
sokong ngn assila..
nak jimat g kt uitm...

misyamissyou said...

aa..uitm..lim kok wing..kalau ade duit boleh je..dua2 bagus..

z h a f said...

thanks all sbb kasi idea..

sume cakap UiTM..and the one and only UiTM dekat Melake jer ade Mass Comm..and i'm not sure laa boleh dapat UiTM yelah since die UiTM kan..hahahaha..paham..?x..?buat2 paham jer laa..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates