Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Thursday, July 29, 2010

McFlurry vs Cornetto!!

hati aku keliru..sama ade McFlurry Strawberry atau pun Cornetto Chocolate..ish..mane satu nie??konpius2..ahaks..yang sebenarnye *lagu yuna jap~ aku tadi confius nak pegi beli eskem..McFlurry ke Cornetto..panas pule dekat ganu nie..and tetibe jer rase nak mkn eskem..*wink2!! so otw kuar tu mmg panasnye mak aih..aku jer tau dan penduduk Kuala Terengganu..so keluar2 jer jam pule!!aduhh..baru pkol 3..oh lupe khamis diorg balik awal KOT..hahaha..so aku lencong kan kete yg dibawa tanpa izin dan lesen menuju ke arah pantai batu buruk..agak2 sape menang??sile lah lihat gambar burukku di bawah..hahaha..


haa nie die pemenang die bersame pembeli die yg muke x brape nak hensem..hahaha..ini disebabkan aku malas nk redah jam yg teruk ke mcD..

p/s : aku update nie sambil pgg Alisya..haizz...

3 kritikan:

cik panadol said...

aku lg suke oreo mcflurry...yum yum!

Aliff said...

nanti kau try mkn cornetto strawberry shortcake! pergh

z h a f said...

cik panadol :: actually semua mcflurry sedap..hahahaha..

yama :: cornetto strawberry tak sedap sbb ade kacang..aku tak suke kacang..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates