Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, July 3, 2010

Majalah 3!!

sementare tunggu perlawanan German vs Argentina nie aku pergi lah kedepan kejap nak lepak ngn family tgk tv..aku duduk jer aku tgk ade sorg makcik india tgh duduk dekat wheelchair..tgk punye tgk..keluar gambar2 yg amat menjijik kan..*eeewwww!! ye betol..die citer pasal kisah org kencing manis and gunekan rawatan ulat *anak2 cik lalat~ untuk sembuhkan luke tuh..urghhh..!!loya aku tgk..dah lah time tuh tgh sedap hirup bubur kacang..leh lak keluar gambar cam tuh..mmg nak termuntah aku tgk..*wekkkkk!! giler kau..sampai hijau isi org tu and nampak tulang..mak aiih..pastu time gambar die letak ulat tuh lagi tak boleh belah..korg bayangkan 600 ekor ulat tuh duduk kat kaki korg then makan sel2 yg dah mati..mmg lah bagus tapi..*urghhh!!! dasyat beb..!!sape tak tgk rugi..bwahahaha..!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates