Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 23, 2010

Islam Part 2!!

ok aku terkejut..kebetulan atau mmg Allah nak bagi pentunjuk..igt tak isu Islam yg aku post (sile click untuk bace post berkenaan)kan pagi tadi..?alaaaaaaaaaaa..tak sampai 24H tak kan dah lupe kot..ok aku recap balik dekat korg ape yg aku tulis..dalam post aku tuh aku ceritekan tentang hal Islam dianggap sebagai agama bagi pengganas kan..ok now another blogger write about the same thing pasal isu nie..aku tak dapat nak pasti kan nie kebetulan atau kesedaran atau kepetunjukkan..*what the~ ok aku mmg suke rosakkan bahase..bwahahaha..!!die buat entry1 (sile click juge untuk bace post berkenanaan) dan entry2 pasal Islam kene cop sebagai agame pengganas..

wahai umat Islam sume..korg nak diorg ubah mindset nie..tapi korg sendiri sedar tak yg korg lagi menggalakan pemikiran diorg yg kate Islam itu terrorist..!!*grrrrrrrrrr!!sbb bende nie semua dilihat melalui attitude..!!korg berblogging perkare2 baik pasal Islam..korg igt tak ade ke org berblogging perkare2 buruk pasal Islam..?*duhhh~sure ade..and dari mane diorg dapat idea nak tulis bende2 nie semua..?for sure laa dari attitude kite..!!attitude yg memberontak..!!!attitude yg suke settlekan everything with fist..!!attitude yg suke merosakkan..!!attitude yg macam binatang tak berfikiran..!!*mind my language~haa yg mamat p tumbuk lelaki cine tuh..siap ah kene kutuk di alam maya..bukan mamat tuh jer kene kutuk..dgn Islam2 sekali kene kutuk..so korg nampak tak impak yg korg dan Islam terime kalau korg settle kan sesuatu bende dgn sifat amarah dan keganasan..??!!!nampak tak..??!!!bile nak sedar nie weyh..!!!!!haishhh..kang aku cakap tak ade akal fikiran untuk memikirkan sesuatu yg rasional marah..tapi bile tak bagi kesedaran yg sedemikian korg tak sedar..*pfffffttt~last but not least..


LU FIKIRLAH SENDIRI!!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates