Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Tuesday, July 20, 2010

Harsh!!

emmm..aku rase aku terlampau kasar dgn die..yah..since aku dapat email dari die aku dah terus kasar dgn die..bukan niat nak marah or whatever..tapi aku nak die totally lupekan aku..i'm sorry honey..i still love u..but i dont want to hur your feelings anymore..its not ur fault..it's mine..don't blame urself ok..u've been a good girl for me all this while..and u so nice to me..i appreciate it..remember i still love u..i don't mad at all..love u KY..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates