Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, July 23, 2010

Gilerbhaiakutakpercaye!!

pening tak..?*geleng2~tak kan..tuh baru siket..kalau aku chat ngn mmbr2 aku amek ko..sume bersambung..best..try buat tgk..!!*wink2!!

ok tujuan utame bukan tuh..!!sini2..udah tak payah dibelek2 lagi tajuk tuh..dah tak boleh bace tuh sudah..bwahahaha..!!*geleng2 lagi~ok aku mmg tak percaye..sungguh..!!*hands on my heart!!betol..aku tak tipu..aku tipu dapat ape..?emmmm..*wondering~maybe porsche sebijon kot..ahaks..iye aku tak percaye bahawe line berukband aku nie dari pkol 4 pagi tadi sampai skrg masih lagi laju berlari..*horahhhh2!!dan nie membuatkan aku bersemangat nak membebel dalam blog aku nie..*theee~yelah..sangap 3 hari punye tak online akan ku lepas kan dekat sini..*dushh2!!bukan sangap tuh mengong..!!eh2..aku lupe..aku tak tdo lagi..*yawning~ok kite punye target post hari nie mestilah 10 post..!!*mcm boleh!!harap2 berukband tak buat hal..yosh..!!

1 kritikan:

diraja22 said...

mudah2an berjaya.. teruskan usaha..

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates